Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért vérzek pedig gyógyszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vérzek pedig gyógyszert szedek?

Figyelt kérdés
Csütörtökig 1hetes antibiotikum kúrán voltam és kb hétfőtől kialakult nálam egy köztivérzés féle. Ugyanolyan mint mikor megjön, csak nem annyi a mennyisége és nem látom a jelét h el akarna múlni.Majdnem egy éve szedek gyógyszert és ez az első ilyen eset.Még egy heti adagom van
2009. dec. 27. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:
sztem menj orovoshoz
2009. dec. 27. 14:59
 2/7 A kérdező kommentje:
tudod gondoltam rá de 1. ünnepek miatt nem tudom a rendelést 2. elmondom neki oké lehet tud valamit lehet nem ugyanis megvizsgálni nem fog. Azért tettem fel a kérdést, h hátha járt már így valaki és tud nekem segíteni
2009. dec. 27. 15:05
 3/7 anonim válasza:
csatlakozom az előzőhöz...
2009. dec. 27. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:

nekem is volt ilyen,utána rendesen meg is jött a mensim, de a kövi hónapban meg már nem jött meg, elmentem dokihoz aki megállapította, hogy cisztám volt

nem tudom, h. összefüggésbe van e, lehet az antibiotikum zavart be, azért menj el orvoshoz...

2009. dec. 29. 22:27
 5/7 anonim válasza:
Szerintem az antibiotikum miatt van, nekem is ez volt nemrég, nálam egy hétig tartott. Következő hónapban már minden renben volt. A gyógyszert mindenképp szedd végig!
2009. dec. 29. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy abortáltál!Élsz nemi életet?
2009. dec. 30. 22:52
 7/7 A kérdező kommentje:
élek, de mint írtam szedek gyógyszert és mindig rendesen
2009. dec. 31. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!