Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig marad termékeny a spermium a levegőn?
Tudom, nem szeretitek az ilyen kérdéseket. De a páromat kielégítettem kézzel, majd letöröltem zsebkendővel a kezem. Kb. 20 perc múlva elmentem a toalettre és elfelejtettem előtte megmosni a kezem.
Ugye ebből nem lehet baj? Egyes oldalakon azt lehet olvasni, hogy akár 72 óráig is élnek a spermiumok, mások szerint viszont csak 1 percig.
Kedves 17:48-as válaszoló!
Köszönöm a lekezelő hangnemet, én kérek elnézést, hogy nem írtam le, még szűz vagyok 19 éves lány létemre... Nagyon sajnálom, hogy nem élek már legalább 5 éve aktív szexuális életet, de tényleg!
Gondoltam, ez egy arra való oldal, hogy valaki kérdezzen, valaki meg válaszoljon!
Ez a válasz nem segített, de nagyon nem :) Remélem sosem kerül senki hasonló helyzetbe!
Az izgalom és az idegesség távol áll egymástól! És köszönöm a biztató szavakat. Mivel nem tudom, hogy mennyire lehet komoly a helyzetem, ezért feltettem ezt a kérdést ITT. Idegbeteg nem vagyok tudtommal, inkább rád/önre jellemző, hiszen azonnal lehurrogja a másikat. Eseményutánit vegyek be azonnal? És ha felesleges? Gondoltam előbb megnyugszom egy kicsit, de az ilyen kommentelők felzaklatnak.
Nálam tapasztaltabb emberek véleményére vagyok kíváncsi, és arra, hogy egy sima pisilésből ilyen helyzetben baj lehet-e? Feljuthat-e a 20 perce esetleg a kezemen maradt ondó a wc papírról a hüvelyembe, és onnan fel tud-e jutni a szűzhártyán keresztül (mert az is van) a méhszájamig?!
Köszönet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!