Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tegnap lefeküdtem valakivel és ma elkezdtem menstruálni lehetséges, hogy terhes legyek?
Neked bukta, 10-es!
Fusd már át a kettővel fentebb linkelt cikket!
Igen, van tapasztalat.
32 napos ciklus 30. napján jött össze a babánk úgy, hogy rendes időben a 18. ciklusnapon a hőmérő és az LH-teszt is ovut jelzett. Mivel a pete csak kb. 1 napig megtermékenyíthető, valószínű, hogy a ciklus végén extra peteérésem volt.
Onnan tudom, hogy a 30. napi volt a nyerő, hogy a 12. heti ultrahangon a magzat mérete alapján ezt az időpontot hozták ki "nyerő" dátumnak.
3 napig véreztem a nem várt idejében. Sose volt sok vérzésem, nem tűnt fel, hogy más lenne. Rá 3 hétre lettem rosszul, akkor derült ki, hogy baba van.
Általában progeszteronprobléma szokott pecsételéssel, vérzéssel járni, de a vizsgálatok szerint nálam nem állt fent.
Az tény, hogy nem olyan gyakori az ilyen, de sose tudhatod.
Hogy bevedd-e? Helyetted nem dönthetek. Nem tudhatom, hogy milyen a kapcsolatod, hogy esne egy nem várt gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!