Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek terhes vagy sem?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek terhes vagy sem? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
A barátnőm 15 éves már kb. 1 hónapja van aktív szexuális életünk. Eleinte végig használtunk óvszert(gumit) kb. 2 hete kezdtük el úgy hogy csak az aktus vége felé húztam föl. Tudom ez nagy felelőtlenség volt a részemről. Már több mint 2 hónapja panaszkodik hasi, alhasi fájdalmakról. 2 héttel ezelőtt rosszul lett hányt is. Azóta minden nap van hányingere. Úgy vette észre hogy megnagyobbodtak a mellei és érzékenyebbé váltak a felső részénél. Csináltunk tesztet, de abba nem vagyok biztos, mert a C betűnél nem volt csík de a T betűnél igen. A menstruációjának kb. 1 hét múlva kellene megjönnie, Nagyon remélem hogy meglesz neki mert nem akarunk gyereket. Ja és Gabriel tesztet használt. lehet hogy még csak mos kezd kifejlődni a szervezete és ezért volt csík?
2009. dec. 25. 15:19
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
69%
nagyon remélem hogy az mert megérdemlitek.15 éves gyerekek ne legyenek ilyen felelőtlenek.orvoshoz menjetek ne tesztet vegyetek.vagyis inkább VÉDEKEZZETEK!!! mondanám h ne szexeljen aki nem tudja h kell védekezni de hát felesleges
2009. dec. 25. 15:23
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

lehet terhes...

teszteljetek még.

2009. dec. 25. 15:25
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
hat szerintem terhes ha mellnagyobodas is volt plane h allando hanyinger.... szerintem terhes!
2009. dec. 25. 15:29
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is terhes amúgy te hány évesvagy?
2009. dec. 25. 15:30
 5/25 anonim ***** válasza:
63%

Nézd a jó oldalát, most már a dugás végén sem kell gumit húznod!

Tökre megérte, nem?!

2009. dec. 25. 15:31
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

A tesztnek semmi köze nincs ahhoz, hogy hány éves a tesztelő. HCG hormont mutat ki, ami csak terhesség hatására termelődik és nem a fejlődőben levő szervezet miatt.

Hogy lehettek ennyire felelőtlenek? Nem elég, hogy teljesen tájékozatlanok vagytok szinte minden téren, de még ilyesmin kockáztattok is és még dokihoz sem megy el a lány? Azt se tudjátok mikor kell tesztelni!!! 1 hét múlva kéne megjönnie? Még bőven ráért múlva az a teszt!

Használati utasítást se tudjátok elolvasni, hogy nem tudjátok mikor jelez terhességet? Volt értelme ennek?

Mit játszotok, most őszintén?

Persze a gyerek természetesen nem kell...

2009. dec. 25. 15:33
 7/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Ezt a kőkemény kritikát megérdemlem amiért ilyen felelőtlen vagyok. most egy életre megtanulom a leckét. Csak azt sajnálom hogy így kicsesztem vele. Tudom a sajnálkozás nem segít. azóta végig használok gumit. tablettát meg nem mertem neki ajánlani mert még szerintem túl fiatal ehhez.
2009. dec. 25. 15:44
 8/25 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a c a control csík, a másik meg a Hcg hormont jelzi. Érdemes lenne még egy tesztet csinálnia. Tehát ezek alapján igen is lehet terhes. Ja és mi hamarabb beszéli kellene a szülőkkel.
2009. dec. 25. 15:45
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

hát ezek eléggé terhességre utaló tünetek.

alhasi fájdalom, mindennap hányinger, mellmegnagyobbodás....

gratulálok, sztem apuka leszel. megérte???

2009. dec. 25. 15:45
 10/25 anonim ***** válasza:
Attól tartok tényleg terhes. De azért szurkolok, hogy ne legyen igazam
2009. dec. 25. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!