Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elmenjek e a nőgyógyászomhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek e a nőgyógyászomhoz és írassak e 72 órás tablettát?

Figyelt kérdés

Tegnap végre megtettem azt a lépést, amitől eddig rettegtem. Összejöttem egy sráccal és le is feküdtem vele. Nos mivel nem mozgok túl otthonosan a témában ezért

Kicsit kapatos voltam, de arra tisztán emlékszem, hogy használtunk gumit. Nem is egyet, hanem egymás után hármat. (Ebből kitűnik, hogy a srác sem volt vmi gyakorlott. Elviekben én voltam neki a második)

Az a bajom, hogy közben közben magához is nyúlkált a gumiváltó időszakokban (bocsi a furcsa fogalmazásért,de nem tudom elmondani máshogy)

utána meg hozzám is. Ha jól tudom, akkor ugye az előváladékban is lehetnek spermiumok.

Viszont

Naptár szerint kiszámolva 2 napja megint szedem a gyógyszert, + a menstruációm utolsó napján esett meg a dolog. A gyógyszeres papírom szerint (mercilon) csak akkor lehet para, ha a 7 napos gyógyszerszünetben történt volna ez az egész. Én mégis be vagyok szarva.

2008. júl. 27. 16:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
a gygyszer szünetben sem lett volna semmi baj, mert elvileg elég hormont tartalmaz, ami elég a szünet alatt is, így nem valószínű hogy lehtt valami bajod
2008. júl. 27. 16:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont Mercilon tablettát szedek és akár gyógyszerszünet van akár nincs a tabletta VÉD! Én most kezdtem el szedni a tabit (4 napja) de az van a papírra írva, hogy ha most kezded el szedni akkor várni kell 7 napot vagyis 1 hetet h a gyógyszertől védett legyél. Most ez nem úgy megy hogy szeded 21 napig addig védett vagy és a kövi 7 napos gyógyszerszünetben meg semmilyen védelmed nincs. Ez tiszta hülyeség. Aki ezt gondola az gyorsan felejtse is el. Ha régóta szeded a tabit akkor semmi bajod nem lesz!!!!! ez 100%!!!!!! véd az a szünetben is!!!!!!

cukorfalat

2008. júl. 27. 16:23
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszia válaszokat, sokat segítettetek.

Egyébként a gyógyszert több mint 1 éve szedem, csak az a baj, hogy a mensturáció előtt 2 héttel kimaradt egy tabletta. Ez is okozhat gondot?

2008. júl. 27. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!