Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kiszakadt az ovszer a tobbi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszakadt az ovszer a tobbi lent! Lehet, hogy baj van?

Figyelt kérdés

Kiszakadt az ovszer de fogamzásgátlo tabit is szedek ideiglenessen amig barátommal kulon koltozunk. Tegnap sexeltunk a párommal és a végén mikor elment benem észrevetuk ,hogy az ovszer ures és az oldalán jukas volt!! Nagyon megiedtunk mivel kozos terveink vanak és még gyerek szoba se johet!

Lehetséges a teherbe esés?

2014. ápr. 24. 15:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

első vagyok:

attól, hogy valaki nem használ ékezeteket, még nem biztos, hogy nem tudd helyesen írni

lehet, hogy a billentyűzetén nincsenek ékezetes betűk

ugyhogy ne bantsatok senkit, koszonom :)

2014. ápr. 24. 16:07
 12/23 anonim ***** válasza:

megint az elso vagyok:

terhessegi gyorsteszet csinaltassal es akkor kiderul

2014. ápr. 24. 16:08
 13/23 A kérdező kommentje:
itt az lenne a lényeg,hogy terhes-e maradhatok ilyen modon? szerindtem nem azt kérdextem .hogy tudok-e magyarul irni !
2014. ápr. 24. 16:15
 14/23 anonim ***** válasza:
tényleg nem tucc
2014. ápr. 24. 16:19
 15/23 anonim ***** válasza:
de nem baj, bocsi, befogom
2014. ápr. 24. 16:19
 16/23 anonim ***** válasza:
persze szlovák vagy... akkor nem írnál magyarul.... amúgy négy éve azt se tudod mit szedsz meg minek?
2014. ápr. 24. 17:35
 17/23 anonim ***** válasza:
nyugodj meg, nem vagy terhes. ha esetleg a gyogyszerváltás első hónapjában lennél,akkor fennállna a veszéj, de így,hogy már szeded 4 hónapja nincs esééy, csak ha nem hánytad ki, vagy nemvolt hasmenésed.
2014. ápr. 24. 17:55
 18/23 anonim ***** válasza:
nincs veszéJ. szedjünk tabit. ezzel meg tudjuk fogni a kanyokat. ésszel már úgy látni nem megy....
2014. ápr. 24. 18:04
 19/23 A kérdező kommentje:
te a valo életben mekora egy hányás lehetsz -,-
2014. ápr. 24. 18:50
 20/23 anonim ***** válasza:
sajnos igen. te meg milyen buta. négy éve szedsz valamit, amiről nem tudod mi az.... a fogamzásgátló azért van, hoogy ne legyél terhes.... ha még nem esett volna le. Juk ide vagy oda.
2014. ápr. 24. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!