Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszakadt az ovszer a tobbi lent! Lehet, hogy baj van?
Figyelt kérdés
Kiszakadt az ovszer de fogamzásgátlo tabit is szedek ideiglenessen amig barátommal kulon koltozunk. Tegnap sexeltunk a párommal és a végén mikor elment benem észrevetuk ,hogy az ovszer ures és az oldalán jukas volt!! Nagyon megiedtunk mivel kozos terveink vanak és még gyerek szoba se johet!
Lehetséges a teherbe esés?
2014. ápr. 24. 15:51
11/23 anonim válasza:
első vagyok:
attól, hogy valaki nem használ ékezeteket, még nem biztos, hogy nem tudd helyesen írni
lehet, hogy a billentyűzetén nincsenek ékezetes betűk
ugyhogy ne bantsatok senkit, koszonom :)
12/23 anonim válasza:
megint az elso vagyok:
terhessegi gyorsteszet csinaltassal es akkor kiderul
13/23 A kérdező kommentje:
itt az lenne a lényeg,hogy terhes-e maradhatok ilyen modon? szerindtem nem azt kérdextem .hogy tudok-e magyarul irni !
2014. ápr. 24. 16:15
16/23 anonim válasza:
persze szlovák vagy... akkor nem írnál magyarul.... amúgy négy éve azt se tudod mit szedsz meg minek?
17/23 anonim válasza:
nyugodj meg, nem vagy terhes. ha esetleg a gyogyszerváltás első hónapjában lennél,akkor fennállna a veszéj, de így,hogy már szeded 4 hónapja nincs esééy, csak ha nem hánytad ki, vagy nemvolt hasmenésed.
18/23 anonim válasza:
nincs veszéJ. szedjünk tabit. ezzel meg tudjuk fogni a kanyokat. ésszel már úgy látni nem megy....
19/23 A kérdező kommentje:
te a valo életben mekora egy hányás lehetsz -,-
2014. ápr. 24. 18:50
20/23 anonim válasza:
sajnos igen. te meg milyen buta. négy éve szedsz valamit, amiről nem tudod mi az.... a fogamzásgátló azért van, hoogy ne legyél terhes.... ha még nem esett volna le. Juk ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!