Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévők legyünk? Kétségbe vagyok esve.
Kiegészítő védekezésnek tökéletes a megszakítás, hiába okoskodnak itt, mivel ez elővigyázatosság (ugyanúgy, mint antibiotikumok esetében is). Nézd, 1,5 órával történt, ha nem is teljesen, de már elkezdődött bőven a gyógyszer felszívódása, teljesen 1,5-3 óra alatt szívódik fel, egyénenként változó. Sürgősségi tabletta teljesen kizárt, fogamzásgátló tablettával tilos kombinálni, hiszen mindkettő hormontartalmú készítmény.
Nem vagy sem felelőtlen, sem tudatlan, rengeteg emberrel előfordul, hogy elfeledkezik dolgokról, ki erről, ki arról. Ilyesmi előfordul. Én úgy gondolom nem leszel terhes, és kívánom, hogy így legyen :)
12:06 Annak írd, hogy hülye, aki abszolút nem védekezik, és neki áll feljebb -.- Szal neked K.uss... köszi...
Kérdező, szerintem egyáltalán nem vagytok vészesen felelőtlenek, nálatok sokkal rosszabbak vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!