Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kinek a dolga lenne megvenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek a dolga lenne megvenni az óvszert?

Figyelt kérdés

4,5 évig szedtem gyógyszert de azt már nem írja fel nekem a doki. Adott egy újat, de a 3. levél kezdetekor piros pöttyös lett az arcom, a 3. levél beszedése után nem irattam újabbat. A pöttyök elmúltak.

Most óvszerrel szeretnénk szeretkezni. Csak nem tudjuk ki vegye meg... Ő vagy én... (én nő vagyok)

2014. ápr. 7. 20:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Baz.. 14 -17 eveseket meg ugy megertem a nezetuket h cikinek erzik a gumi vasarlasat de gondolom ti nem annyi idosek vagytok.. Ne haragudj de mar azt mondom hogy az a ciki hogy ezt cikinek tartod..

Olyan mintha egy kg kenyeret vennel... A szex az termeszetes dolog az eletvelejaroja mindenki szexel. Tessek elmenni es venni ey csoma kotont

2014. ápr. 7. 22:15
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt nő vagyok, milliószor vettem már óvszert sparban, dm-ben, rossmanban, épp ahol eszembe jutott. Nem értem ebben mi a ciki, teljesen természetes dolog. Egyébként meg a fene nem nézi.
2014. ápr. 8. 14:37
 13/18 anonim ***** válasza:
A sparban az óvszer egy ugyan olyan áru,mint a tejföl vagy a tampon.Ha a tampont nem ciki megvenni, az óvszert akkor miért?
2014. ápr. 8. 20:02
 14/18 anonim ***** válasza:

Annak a dolga, aki nem akar gyereket (és/vagy nemi betegséget - de persze tartós kapcsolatban nem ez a fő rizikó).

Ha mindkettőtöknek fontos, hogy ne csússzon be meglepetés, akkor mindkettőtök dolga.

Nem is értem. Egy felnőtt embernek, bármilyen nemű is legyen, ennek nem kellene problémát okoznia!

Talán 16 lehettem, amikor megvettem az első dobozt... (pedig csak 17 évesen veszítettem el). Azóta se jelentett soha problémát. Amelyikünk épp bolt felé jár. Vagy épp a közös nagybevásárlásnál dobjuk a kosárba.

2014. ápr. 8. 20:07
 15/18 anonim ***** válasza:

*és én is nő vagyok.

(14-es válaszoló voltam)

2014. ápr. 8. 20:07
 16/18 anonim ***** válasza:

hát akkor menj el a dmbe, ha a sparban szégyelled.

komolyan mondom, nem értem, miért nem lehet akkor máshova menni.

és ha csak egy doboz óvszert veszel, akkor vegyél azt.

Ha a barátodnak csak a pénz a gond, akkor add oda neki a pénzt minden második dobozért, és vegye meg ő.

de előbb-utóbb meg kell tanulnod megvenni ezt is.

Hidd el, a pénztáros sem szűz már.

2014. ápr. 9. 13:59
 17/18 anonim ***** válasza:

"vegye meg aki dugni akar" ez tetszik :)

egyébként, ha tartós akkor szerintem az árat felezzétek el, ha meg szégyenlős vagy akkor küld be a barátodat a boltba, annyit ő is meg tud tenni.Vagy vegyétek együtt, és kacsintsatok a pénztárosra :)

2014. ápr. 10. 22:33
 18/18 anonim válasza:
mi a fogamzásgátlót is felesbe vesszük. és az óvszernél meg úgy csináltu khogy egyszer ő egyszer én
2014. ápr. 13. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!