Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek a dolga lenne megvenni az óvszert?
4,5 évig szedtem gyógyszert de azt már nem írja fel nekem a doki. Adott egy újat, de a 3. levél kezdetekor piros pöttyös lett az arcom, a 3. levél beszedése után nem irattam újabbat. A pöttyök elmúltak.
Most óvszerrel szeretnénk szeretkezni. Csak nem tudjuk ki vegye meg... Ő vagy én... (én nő vagyok)
Smucig egy barátod van. Vegyen most ő!
F
Az a baj, hogy én nőként cikinek érzem megvenni.
A "ki vegye meg" kérdés nem az anyagiakra irányul, mert együtt élünk...
Dehogy ciki megvenni nőként!
Amikor óvszerről van szó. hogy mennyibe kerül, meg, hogy nem meri megvenni, ilyenkor arra kell gondolni, hogy még mindig jobb mint egy váratlan gyereket tologatni egy babakocsiban.
Az vegye meg, aki dugni akar...
viccen kívül, gondolom jársz te is a DM-be, a havi tusfürdő-szempillaspirál-akármi mellé bedobsz pár óvszert is és annyi.
Nem járok DM-be... nem veszek szempillaspirált meg semmi kozmetikumot... :D
Szinte mindent a Sparban veszek, az összes eladó és pénztáros ismer.. :D
Hát aztán??
kit érdekel, hogy ismernek , előbb utóbb mindenki dugni fog. ők is dugnak csak ők műszak végén veszik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!