Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora cotont vegyek? Mien legyen a méret?
Figyelt kérdés
most készzülök az első szexre de fogalmam sincs hogy vannak ezek a méretek..2008. júl. 24. 21:55
1/9 ketteske válasza:
csak egy méret van, tökmindegy melyiket veszed. csak a színe, íze és a formája közül választhatsz.
2/9 anonim válasza:
Ha fiu vagy akkor probäld fel elötte azt huzd felamijen kicsi mčg felmegy a faszodra
Ha läny vagy akkor včgy vagy 3 fajtät čs kezd a kissebbel
3/9 anonim válasza:
Nem nem nemjol tudod van vagy 3 mčret is de amit ärulgatnak az az ätlag de ha vagy 5 cm es farokkal talälkoznäl arra nehezen megy fel az ätlag gumi ezt tudom hidd el
4/9 A kérdező kommentje:
5cmes? mi 5centi a kerület? a nagyság vagy mi?
bocs hülye vok
2008. júl. 24. 22:28
5/9 anonim válasza:
Nem a mérete a lényeg hanem a megbízhatósága.
Nekem már szakadt el 3 féle márkából is, pedig átlag méretem van.
Vegyél masculant ha olyan 16 cm körüli vagy, vagy vegyél durexet ha mondjuk kicsit nagyobb gumit akarsz, de csak pár mm az eltérés.
6/9 anonim válasza:
Amennyire én tudom, nincs mérete a kotonoknak, mert nyúlnak, tehát univerzális. Lehet, hogy a sexshopokban lehet extra nagyot vagy kicsit kapni, de a boltokban kaphatók között biztos, hogy nincs méretezés!
7/9 anonim válasza:
Meg egyébként milyen kérdés ez? Ha lenne is méretezés, honnan tudjuk, hogy mekkora kell neked, ha nem írod le mekkora a pöcsöd?
8/9 A kérdező kommentje:
14cm-s kb
2008. júl. 25. 14:28
9/9 anonim válasza:
szinte mindegy milyet veszel, mert nagyjából 1 méret
több félét kipróbáltam, és nem tartom magam nagynak de szinte mind szorít
ha már benne vagy a dologban nem arra figyelsz :) annyira nem vészes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!