Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 órával előbb vettem be a tablettát, mint szoktam. Vegyek most be még egyet, hogy tökéletes legyen a védelem, vagy csúsztassam mindig egy órával visszább?
Yasminelle-t szedek, de valamilrt azt hittem, hogy ma már szombat van, és azt hittem, kimaradt a pénteki tablettám. Így gyorsan bevettem azt. Aztán rájöttem, hogy még csak péntek van, és így 9 órával előbb vettem be, mint ahogy kellett volna. Most az első héten vagyok, ez a 7. nap. És hétfőn szeretkeztem utoljára (a párom utána elutazott). Egyébként 3 és 3/4 éve szedek fogamzásgátlót folyamatosan.
Mit tegyek? Vegyek be egyet a szokásos időpontban;
vagy vegyem be holnap 10 órával korábban, holnapután 11 órával korábban, stb, míg vissza nem áll az eredeti időpontra?
Csak nem akarom, hogy ne legyek védve, mert lassan megérkezik a párom.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már amióta tabit szedek és valami kérdéses, akkor feltalálom magam, előszedem a betegtájékoztatót. Kinyitom. Fellapozom a nekem kellő oldalt és ELOLVASOM! Tégy így te is.. Vagy ez csak számomra egyértelmű??
Egyébként úgy gondolom nem szükséges bevenned most egy másikat is. Majd holnap a szokásos időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!