Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » SEGÍTSÉG! Lehetséges, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SEGÍTSÉG! Lehetséges, hogy teherbe estem egy durván át bulizott éjszaka utan?!

Figyelt kérdés
Szoval fontos tudni hogy nagyjabol masfel honapja szedem a jangee fogamzásgátló tablettát. Az este folyamán nagyon nagy mennyiségű alkoholt ittam, de nem hánytam, vagyis hatnia kene. Egy sraccal ugy hozta az élet, hogy a buli wceben meg tortent a dolog es belem is élvezett. Azota hányingerem van es faj a hasam

2014. ápr. 1. 18:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
#9: ck? El nem hiszem, hogy már a "csak" szót is rövidíteni kell.
2014. ápr. 1. 19:19
 12/24 anonim ***** válasza:
bocsánat.. igy szoktam meg
2014. ápr. 1. 19:19
 13/24 anonim ***** válasza:
Én inkább a nemi betegségek miatt aggódnék...
2014. ápr. 1. 19:28
 14/24 A kérdező kommentje:
A srácot ismerem 1 eve...
2014. ápr. 1. 19:43
 15/24 anonim válasza:
ja már másfél hónapja szeded,akkor nem lehetsz terhes. Ha piától hánysz,az nem fog kiürülni belőled,csak akkor ha hasmenéses-hányásos vírust kapsz el és egy nap többször is hánysz.
2014. ápr. 1. 19:48
 16/24 anonim ***** válasza:

Azért önmagában az "ismerem egy éve" sem olyan nyomós érv arra, hogy belédspricceljen. (Tudod: ismerni, barátnak lenni, járni, szerelmesnek lenni négy különböző fogalom. Én is ismerek sok embert, mégsem járkál beléjük random módra a farkam.)

Főleg ilyen hiperigényes stílusban.

De te tudod. :)

2014. ápr. 1. 19:58
 17/24 anonim ***** válasza:
Remélem terhes vagy. Tudd meg milyen felelőtlen voltál.
2014. ápr. 1. 20:04
 18/24 anonim ***** válasza:

"A srácot ismerem 1 eve..."

A WC-t is? :)

2014. ápr. 1. 20:20
 19/24 anonim ***** válasza:
51%
Drága 15-ös... Megmondanád, mégis hogy ne ürülne ki belőle a tabletta? Ha hány, akkor nem csak a pia jön ki, hanem a gyomrában lévő bogyó is!
2014. ápr. 1. 20:42
 20/24 anonim ***** válasza:
Hadd szóljak bele egy picit. Mennyi idő kell míg a kis bogyó bejut a véráramlatba? Fél nap? Hányhat, ha már bejutott.
2014. ápr. 1. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!