Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Probaljatok meg SEGITENI!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probaljatok meg SEGITENI! ETTOL LEHETEK TERHES?

Figyelt kérdés
Szoval en egy 18 eves L vok,azt szeretnem kerdezni tapasztaltabb emberkektol,hogy-hogyha a pasim betette a peniszet,mozgatta is kicsit bennem,de nem igazan ereztem semmit...elotte volt ujazas es gumit nem hasznaltunk.kb 10 s volt bennt? lehetek-e ettol terhes???
2009. dec. 17. 22:53
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat...en az elonedvet sem ereztem amugy...en semmit nem ereztem egyebkent sem...nedves voltam,EN...de nala SEMMI.de nem banom,mert ha jon a baba akkor azt is valalom...
2009. dec. 17. 23:10
 12/43 A kérdező kommentje:
Ja es 24 eves a baratom illteve biztositott felole h o nem elvezet el...
2009. dec. 17. 23:13
 13/43 A kérdező kommentje:
Tudom nagyon jol h vedekeznunk kelett volna,de ez most csak ugy jott...:(
2009. dec. 17. 23:13
 14/43 anonim ***** válasza:
Hát az előnedv olyan kis mennyiség kicsiszívem, hogy azt biza nem érzed. :D Az előnedv célja a tisztítás, hogy ejakulációkor tiszta legyen az út a spermiumoknak, illetve még a célja lehet az is, hogy síkosabb legyen odabent... na szóval az előnedv általában 1-2 csepp, esetleg lehet 3x-4x is h jön pár előváladékcsepp, de olyan kis elenyésző mennyiség, hogy nem veszed észre, csak ha orálisan kényezteted a partnered. :-)
2009. dec. 17. 23:15
 15/43 A kérdező kommentje:
na de ez nem volt...d eo kene erezze nem?
2009. dec. 17. 23:16
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

"Ja es 24 eves a baratom illteve biztositott felole h o nem elvezet el..."

Hajajj az már komoly ha biztosítani kell téged róla. :-D Fogalmad nincs az milyen? :-O o.O Így simán átverhetett és elmehetett benned, úgyse veszed észre, mert az értelmi szinted... hát... elég alacsony...

2009. dec. 17. 23:16
 17/43 anonim ***** válasza:
Ha nagyon a szexre koncentrál ő sem érzi. :-) Én párom van amikor nem érzi, van amikor igen.
2009. dec. 17. 23:17
 18/43 A kérdező kommentje:
Ne haragudj,de nem az ertelmisegi szintemrol van szo...hanme normalis,joindulatu meberek tanacsara van szuksegem,es nem olyanokera akik csak azert irnak ide h sresszeljek megjobban az embert,mert ez szamukra izgi..azert koszi a valaszt...:)
2009. dec. 17. 23:18
 19/43 anonim válasza:
Nagyon buta vagy! Először nézz utána alapvető dolgoknak és utána szexelj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. dec. 17. 23:25
 20/43 anonim válasza:
löhecc kisanyám!
2009. dec. 17. 23:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!