Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Igaz ha valaki először elkezdi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz ha valaki először elkezdi szedni a fog. Gótlót, legelőször akár egy hónapig is tarthat a mesntruációja? Barátnőm ezt mondta. Vagy legalábbis hosszabb ideig mint egy hét.

Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 20:39
 1/7 A kérdező kommentje:

*fog.gátlót

bocs

2009. dec. 17. 20:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem igaz. Legalábbis velem nem történt ilyesmi... Csak a két levél közti 1 hetes szünetben jön meg, és általában nem tart tovább 4-6 napnál.
2009. dec. 17. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem igazán. Ha a mesi első napján kezdi el szedni akkor csak addig tart amíg tart. Lehet áttöréses vérzése az első három hónapban. Van akinél még tovább tart. De a rendes mesije nem húzódik el több mint egy hétig.
2009. dec. 17. 20:51
 4/7 A kérdező kommentje:
értem.. hát állítólag neki egy ismerősének tartott egy hónapig.... furának tartottam énis. még nem szedem am, most fogok kiiratni, de eeddig 7-8napig szokott tartani mindig. Ha szedni fogom, már kevesebb napig lesz elvileg.. ésgyengébben is úgy tudom.
2009. dec. 17. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
hát én bizony egész első hónapban véreztem, jó nem úgy mint mikor menstruálok de folyamatosan és több volt mint pecsételés és itt még nagyon sok ilyen lányról olvastam úgyhogy igen elképzelhető. de egyébként ha a menzi 5. napján kezdi akkor ez elkerülhető, igaz a védelem csak később alakul ki.
2009. dec. 17. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, én is végig véreztem, volt hogy nem is kicsit. Azért itt is már sokan kérdezték, hogy normális e, mert bizony nem ritka. De túl lehet élni végülis!
2009. dec. 17. 21:23
 7/7 anonim ***** válasza:
De. teljesen igaz. nem féltetlenül jársz így, de előfordulhat. Nekem nem volt gondom, de sok ismerősöm így járt.
2009. dec. 19. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!