Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri váltani?
Figyelt kérdés
volinát szedek, de szeretnék váltani. A tri regolban gondolkodok első sorban (az ára miatt). Persze nődokival megbeszélem, mivel ő írja fel. De gondoltam elötte itt informálódok. Valaki szed tri regolt? Vélemény róla?2014. márc. 28. 13:43
1/4 anonim válasza:
Szia!
Miért akarnál váltani egy új, nagyon alacsony hormontartalmú, kifejezetten fiataloknak is ajánlott gyógyszerről, egy elavult, magas hormontartalmú, már gyermekes anyukáknak (sem)ajánlott gyógyszerre? Anyukám szedte kb 15 éve... Én volinát szedek, elfogult vagyok mert nagyon szeretem, tény hogy nem a legolcsóbb, de messze nem is a legdrágább gyógyszer, nekem nagyon bevált.
Ez volt az én véleményem :) Ettől függetlenül kérdezz rá azért a dokidnál.
2/4 A kérdező kommentje:
igazad lehet... Csak elméleti szinten tartok még ezzel a dologgal. Csak azért gondoltam a váltásra, mert az a fajta lényegesen olcsóbb. Az nem lenne hátrány...
2014. márc. 28. 18:46
3/4 anonim válasza:
Nem hátrány, de a fogamzásgátló nem C-vitamin... nem lehet csak úgy váltogatni, ha amúgy bevált, akkor csak az ára miatt nem érdemes váltani. Megkérdezhetem mennyiért veszed? Én 6700-7200Ft között szoktam a 3 havi adagot. Előtte Mercilont szedtem, ami a végén már 9000Ft volt a szintén 3 havi adag, arról azért kellett váltanom mert túl sok laktózt tartalmazott (hát nem érdekes, ezt sehol sem emelték ki hogy a laktózérzékenyeknek káros lehet...) és 3 év szedés után tüneteim lettek tőle, így lett a Volnia, azóta is eltelt már 3 év, én meg vagyok vele elégedve :)
4/4 A kérdező kommentje:
utoljára már 7900ért vettem :/
2014. márc. 29. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!