Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két hetes terhes lennék annak milyen előjelei
lehetnek?
Két hetes terhes nem lehetnél. Nézz utána, hogyan számolják a terhesség heteit!
Ha négy hetes terhes lennél, akkor nagy valószínűséggel most kellene elmaradni a menzeszednek. Tapasztalhatnál hányingert, rossz közérzetet, hőhullámokat, derékfájást, mellfeszülést, és egyéb furcsa tüneteket is.
2009. dec. 17. 14:26
nem biztos, hogy jelei vannak egy 2 hetes terhességnek. De ha mégis ez lehet bő hüvelyi folyás, szédülés, esetleg néhány szag vagy illat ami eddig nem zavart az most felforgatja a gyomrod...De a legjobb, ha csinálsz egy tesztet akkor megtudod mi a helyzet!
sok sikert!
2009. dec. 17. 14:26
3/9 A kérdező kommentje:
most már kimutatja a teszt ha az vagyok? elvileg másfél hét mulva kellene megjönnie... ha az megjön akkor biztos hogy nem vagyok terhes? segítsetek nem tudom hogy van ez
Ha nem jön meg, csak akkor csinálj tesztet, az a biztos. D ha jól számolom, nem sokkal menstruáció után voltatok együtt, tehát elég kevés az esélye, hogy terhes vagy. Persze azért nem 0.
2009. dec. 17. 14:55
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó :) igen mensi után 2-3 nappal
Igaz úgy van, hogy terhesség közben nincs menstruáció, de azt én anyám és még egy pár ismerősöm végigmensizte a terhességet. Szóval ne bízz ennyire a mesni=nincs baba dologban. Inkább csináltass tesztet.
2009. dec. 17. 15:22
azért nem igazán megnyugtató h pár nappal a mensid után történt ez az eset.
Peteérés bármikor lehet.
A tesztet leginkább akkor csináld meg ha elmarad a mensid. Azelőtt kicsit feleslegesnek tartom.
2009. dec. 17. 16:38
Én inkább megnyugtatlak :) Ilyenkor nem sok esély van a terhességre, kivéve ha a párod azon különleges férfiak közé tartozik, akik peteérés előtt 1 héttel is "betalálnak" :) Eszméletlenül ritka az ilyen, szóval nincs okod félni, ha megjön akkor meg főleg nem, az akárki mondhat nekem akármit, kizárja a terhességet. Egész más a "vérzés" (amennyiben ritkán jelen van) terhesség alatt, nem lehet nem észrevenni a különbséget. Ennek ellenére én is azt tanácsolom, amit fent mondtak, hogy teszt. A saját megnyugtatásod érdekében. Azonban én azt mondom, hogy legkorábban azon a reggelen, amikor meg kell/kellene jönnie. Korábban nem érdemes, mert adhat fals negatívat. Ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor egy 10-es tesztet használj ( a Qupidoban még senki nem csalódott) és reggeli első vizeletből tesztelj :) És nyugi, a stressz késleltetheti a vérzést :)
2009. dec. 17. 22:29
Kapcsolódó kérdések: