Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj lehet ha barátnőmnek nem jött meg?
Nem jött meg barátnőmnek hanem remélem hogy csak késik..eddig szedett immunerösítő tablettat abbahagyta 1-2 hete lehet attól? Rohadtul félek mert ma beszéltem vele és azt mondja fáj a feje meg mintha hányingere lenne.Mindig védekeztünk sosem csúszott le a gumi max elélveztem és fent maradt a gumi még fél percig attol sem lehet semmi gond ugye?
19F
Az utolsó együttléttől számítva még csak 10 nap telt !
!A beágyazódás a megtermékenyüléstől számított 7-8 napon belül kezdődik és több napos folyamat, de ekkor már elkezdődik a hCG termelődése
A 12-14. napon már a vizeletből is kimutatható
a stressz, idegesség miatt is csúszhat
megnyugtatásul vehetnétek tesztet, az talán segítene
és ha semmi, akkor nőgyógyász... nem feltétlenül terhesség, lehet más is
hááát...élvezés után a gumit inkább le kellett volna venni...
azt mondod lovagolt rajtad, akkor préselhetett ki ondót...
Csak megerősíteni tudom az előttem szólókat. Szerintem sincs okod aggodalomra. Azon meg ne törd a fejed mivan akkor, ha még is teherbe esett. Azon ráérsz akkor gondolkodni, ha megtörtént, addig nincs értelme rágódni rajta.
Amúgy nem voltál érzékeny miután elmentél a barátnőd meg tovább lovagolt? Persze, ha közel van és még nem ment el én megértem, de az már kellemetlen a fiúnak (általában).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!