Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek terhes a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

R4ha014 kérdése:

Szerintetek terhes a barátnőm?

Figyelt kérdés
Az volt a történet hogy 12.-én lefeküdtünk és 14.-én kellett volna megjönnie.13.-án elkezdett görcsölni de nagyon, alig bírt menni is.Azt mondta ugyanaz az érzés mint mikor menszesz előtt szokott lenni.Érezte is másnap reggelig de azóta semmi, csak fehér folyása van.
2009. dec. 16. 19:28
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Védekeztetek egyáltalán?
2009. dec. 16. 19:32
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
1 napos terhesség nincs. addigra még meg sem termékenyül a pete.Majd 2 hét múlva parázzatok.
2009. dec. 16. 19:34
 3/9 A kérdező kommentje:
ööö...bocsi igen elfelejtettem néhány dolgot...Persze védekeztünk.Tudom hogy nincs 1 napos terhesség csak leírtam a szitut ami volt.
2009. dec. 16. 19:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyire szokott rendszeres lenni a barátnőd stukája, de tudod vannak akik a naptár szerinti védekezésre esküsznek( tudod, ha bizonyos időpontokban csinálod ,akkor kicsi az esélye a teherbe esésnek) nah most ti már eléggé a vége felé voltatok és azt írtad ,hogy védekeztetek is, szerintem kicsi az esélye, hogy a barátnőd terhes lenne, lehet sokat stresszelt mostanában valamin, vagy fogyott stb...

várjatok még egy kicsit, és ha egy-két hétig semmi akkor orvos, vagy min. terhességi teszt, de még ha akkor is minden negatív, benne lehet a pakliban ,hogy pl felfázott és attól késik.

2009. dec. 16. 19:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát van amikor rendszeres egy pár menszesze de van amikor késik és van amikor hamarabb jön meg.
2009. dec. 17. 10:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy terhes-e a barátnőd, de a fehérfolyás az nem éppen az egészségről ad tanúbizonyságot. El kellene mennie kivizsgáltatni magát.
2009. dec. 18. 17:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
fehérfolyás természetes tisztelt utolsó előtti, a hüvely öntisztuló tehát mindig jelen van kismértékben.
2009. dec. 18. 17:29
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
mármint utolsó
2009. dec. 18. 17:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Annak volt igaza, aki azt írta nem természetes. Egy folyás addig normális, ameddig nem hagy foltot a fehérneműn. Nekem így tanították és a mai napig ezt tanítják...
2009. dec. 18. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!