Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ilyenkor normális? Vagy majd doki?
1es vok.
Ha minden rendben volt a vizsgalaton akkor nyugi. A gyogyszer abbahagyasat kovetoen meg 1honapig kifejti hatasat (nekem ezt mondtak). Megfog jonni nyugi. Nem lesz semmi baj csak nyugodj meg es varj turelemmel. Minden rendben lesz
Köszönöm szèpen,hogy megnyugtatsz :)
ès köszönöm a válaszokat is.
A fogamzásgátló hatása az, hogy leállítja a nő természetes ciklusát. Mikor abbahagyod, a szervezetnek újra kell indítania. Változó, hogy ez mennyi idő alatt sikerül. Általában pár hónap elég.
3 hónapot nyugodtan várhatsz, ha addig sem jön meg a vérzésed, akkor doki. Persze ha minimális esély is van a terhességre, akkor egy teszt nem árt, annyira nem drága dolog.
Köszi.Èn is gondoltam a tesztre,de menzi után gumival vèdekeztünk,èszre vettük volna,ha gond lett volna.De lehet,hogy azèrt csinálok egyet.
Tudom,hogy tabi után idö kell a szervezetnek,de nem gondoltam,hogy ennyi.
"de menzi után gumival vèdekeztünk"
De előtte nem! Már 12-től kellett volna, rögtön, hogy abbahagytad, nem csak miután elmúlt.
Az utolsó "menzid" még NEM menstruáció volt, csak megvonásos vérzés, ami nem feltétlen marad ki terhesség esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!