Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez ilyenkor normális? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ilyenkor normális? Vagy majd doki?

Figyelt kérdés
Abba hagytam a fogamzásgátlò szedèsèt február 11-èn ès 15-èn meg jött.Azóta semmi, pedig meg kellett hogy már jöjjön.Igaz,hogy együtt voltam a párommal,de az mèg a menzi elött.Akkor rendesen meg is jött,5-6 napig tartott,most meg mèg semmi.Azóta vèdekezünk,de már annyira bosszant.Normális,hogy ennyit kèsik?
2014. márc. 19. 12:48
1 2
 1/12 anonim válasza:
Nekem a gyogyszer abbahagyasa utan 2,5honapig nem jott meg. Tudtam h terhes nem lehetek de azert elmentem dokihoz aki elkuldott ultrahangra+vervetelre es az eredmenyek kezhezvetele utan kozolte h pcos vok. Aztan elmentem egy masik orvoshoz (pont akkora jott meg de a doki mondta h hajlando fogadni ugyis a "betegsegre" valo tekintettel) aki csinalt normalis huvelyi ultrahangot nem sima hasit mint a nagy professzor elotte es kiderult h semmi bajom nincs csak a prof benezett vmit. Szoval nekem is volt a gyogyszer abbahagyasa utan 2,5ho szunet es utanna minden rendbe jott
2014. márc. 19. 12:54
 2/12 A kérdező kommentje:
Ès sokszor èrzem azt,hogy meg jön ès mèg se.
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha abbahagytad akkor lehet ilyen, mert idő mire visszaáll a szervezeted. De szerintem egy dokit kérdezz meg mindenképpen.
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm gyors válaszod.Mikor abba hagytam a tabi szedèsèt,akkor èn is voltam viszgálaton- hüvelyi ultrahangra is,ès minden rendben volt.
2014. márc. 19. 12:57
 5/12 anonim válasza:

1es vok.

Ha minden rendben volt a vizsgalaton akkor nyugi. A gyogyszer abbahagyasat kovetoen meg 1honapig kifejti hatasat (nekem ezt mondtak). Megfog jonni nyugi. Nem lesz semmi baj csak nyugodj meg es varj turelemmel. Minden rendben lesz

2014. márc. 19. 13:05
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szèpen,hogy megnyugtatsz :)

ès köszönöm a válaszokat is.

2014. márc. 19. 13:06
 7/12 anonim válasza:
Szivesen! Szep napot :-)
2014. márc. 19. 13:07
 8/12 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátló hatása az, hogy leállítja a nő természetes ciklusát. Mikor abbahagyod, a szervezetnek újra kell indítania. Változó, hogy ez mennyi idő alatt sikerül. Általában pár hónap elég.

3 hónapot nyugodtan várhatsz, ha addig sem jön meg a vérzésed, akkor doki. Persze ha minimális esély is van a terhességre, akkor egy teszt nem árt, annyira nem drága dolog.

2014. márc. 19. 16:39
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi.Èn is gondoltam a tesztre,de menzi után gumival vèdekeztünk,èszre vettük volna,ha gond lett volna.De lehet,hogy azèrt csinálok egyet.

Tudom,hogy tabi után idö kell a szervezetnek,de nem gondoltam,hogy ennyi.

2014. márc. 19. 17:44
 10/12 anonim ***** válasza:

"de menzi után gumival vèdekeztünk"

De előtte nem! Már 12-től kellett volna, rögtön, hogy abbahagytad, nem csak miután elmúlt.

Az utolsó "menzid" még NEM menstruáció volt, csak megvonásos vérzés, ami nem feltétlen marad ki terhesség esetén.

2014. márc. 19. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!