Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor kényelmetlen az óvszerrel való védekezés a férfiaknak vagy nem?
Inkább becsüld meg a párod.
Az első barátommal 3 évig voltunk együtt, végig gumival védekeztünk, és sosem említette, hogy szar lenne. És őszintén szólva eléggé úgy tűnt, hogy élvezi velem a szexet. Úgyhogy annyira borzalmas csak nem lehetett.
A mostani párommal próbáltuk gumi nélkül is (más védekezési módot használva), és azt mondta, hogy igazából érzésre nincs nagy különbség, egyszerűen a tudat más, hogy nem ott a gumi. Jobban szereti nélküle, de gumival is szeret szexelni és élvezi.
Köszi a válaszokat!
Mi is csináltuk már közvetlenül menstruáció előtt spermiciddel+megszakítással és őszintén szólva én semmi különbséget nem éreztem, a barátom is azt mondta, hogy teljesen elhanyagolható a különbség. Csak a hétvége után felmerült bennem, hogy lehet, hogy csak füllentett.
De mondtam már neki azt is, hogy kipróbálhatjuk a pesszáriumot is, de azt mondta, hogy neki teljesen megfelel az óvszer.
A gumi felhùzásáról meg az a véleményem, hogy bele lehet azt venni az előjátékbe. :) Sőt, én mindig bele is viszem. :)
Ha megfelelő méretet választasz és nincs allergiás reakció az anyagára és a sikosítóra akkor nem kellemetlen.
Érzésben van különbség...nem is kevés....és nem csak a férfi számára!!! Ha lehetséges akkor máshogyan oldjuk meg a védekezést.
Úgy fogalmaznék, hogy méretfüggő is!!!!
Bármilyen vékony is az az óvszer a közvetlen kapcsolat megszűnik, sokkal kevesebb inger jut el a makkhoz!!!
Volt olyan barátnőm, aki nagyon ki tudott tágulni aktus közben és gumiban semmit sem éreztem, pedig nem vagyok kicsi. Ne haragudjatok a hasonlatért, de aki finom munkát próbált végezni gumikesztyűben az tudja mi a különbség, nincs annyi inger, nincs annyi visszajelzés, más érzés!!!
Persze hasznos is lehet.. ha mondjuk a leányzó nagyon szűk vagy száraz mint a sivatag, de erre meg van az ésszerű megoldás. Alkalmi kapcsolatnál Én is gumit használtam, de tartós kapcsolatban meg lehet ezt oldani gumi használata nélkül is kis odafigyeléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!