Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi történik, ha abbahagyom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik, ha abbahagyom a fogamzásgátló szedését?

Figyelt kérdés

Kérem, hogy olyanok válaszoljanak, akik több év után hagyták abba a fogamzásgátló szedését.

Ismét pattanásosak lettetek? Vagy sokkal durvább lett a helyzet?

Nem lehet valahogy ezt kikerülni?

2014. márc. 18. 22:08
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem vagyunk egyformák, attól hogy valaki pattanásos lesz, te neked ez nem feltétlenül következik be....

Lehet nem jön meg a mensid pár hónapig, lehet nem lesz semmi gond.

Azóta gondolom nagykorú is lettél, el is múlhat a pubertási pattanásosodás.

Egyébként is helyesen kellene táplálkozni és élni, ha már szép bőrt akarsz. Azzal netán segíthetnél magadon.

2014. márc. 18. 22:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem tele lett az arcom pattanással tőle, soha olyan ronda nem volt a bőröm mint gyógyszerszedés után. Két hónapba telt amíg kitisztult és visszakaptam a baba bőrömet.
2014. márc. 18. 22:15
 3/10 Ditta323 válasza:

Szia!

Én majd 7 éven keresztül szedtem folyamatosan, de babát akartunk és abbahagytam /lindynette 20/, után híztam egy kicsit szerencsére azon kívül semmi nem jött ki rajtam :)

2014. márc. 19. 12:01
 4/10 A kérdező kommentje:
Egészségesen élek, egészségesen táplálkozok, mozgok eleget, de sajnos így is vannak pattanásaim, pedig már 21 leszek, ezért félek, mi lesz, ha abbahagyom 4-5-6 év után... :(
2014. márc. 19. 15:21
 5/10 Ditta323 válasza:
Ha szerencsés vagy akkor nem jönnek ki. Meg mivel túl vagy a serdülő korszakon kicsi rá az esély. Pattanások max terhesség ideje alatt jöhetnek ki még csak azok picit rosszabbak..
2014. márc. 20. 20:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi értelme 4-5-6 évre előre félni?!! Talán ezért vannak pattanásaid?!! :DD Élvezd már az életet a folytonos FELESLEGES para helyett! Mert ez nem egy megmásítható dolog. Majd abbahagyod és vagy lesz patti, vagy nem. Istenkém...
2014. márc. 20. 20:46
 7/10 A kérdező kommentje:

Utolsó: Teljesen igazad van! :) Csak mindig előre aggódok! :( :D Sajnos, vagy nem, de nagyon hiú vagyok a külsőmre, és sokat idegeskedek is miatta, ha valami nem úgy van, ahogy nekem tetszene.

Csak olvastam utána a dolognak, és azért tartok tőle nagyon.

2014. márc. 21. 09:39
 8/10 anonim ***** válasza:

a hízás biztos, hogy nem az abbahagyástól volt, a gyógyszerszedéstől szokott lenni, már ha egyáltalán.

többször hagytam már abba, és soha semmi változás. arra számíthatsz, hogy ha előtte volt gondod, amit megoldott, fura menzesz, beteg bőr, akkor logikusan az visszaáll. de nekem se pro, se kontra nem volt.

2014. márc. 23. 19:05
 9/10 anonim ***** válasza:
TERHES LESZEL A SZEXTŐL KISANYÁM
2014. ápr. 3. 21:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem erre gondoltam. :)
2014. ápr. 3. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!