Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így lehetek terhes?
Figyelt kérdés
november 14. körűl volt utoljára nemi életem,rendszeres menzim volt,dec 23.án voltam nőgyágyásznál szűrésen,jan 8.án meg általános hasi ultrahangon.Már észrevették volna ha baj van?
egyébként védekeztünk óvszerrel és ettől függetlenül elötte kivette.
2014. márc. 11. 20:16
2/7 anonim válasza:
November 14. óta csak észre vetted volna ha terhes vagy.:D
3/7 anonim válasza:
Te hány éves vagy amúgy, hogy ilyen fordul meg a fejedben?
5/7 anonim válasza:
Ha komoly a kapcsolat írass fel fogamzásgátlót és nem lesz még ennyi izgalom sem.
7/7 anonim válasza:
már vagy 3x kiírtad a kérdést sztem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!