Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig hat a fogamzásgátló?
sztem már az első természetes menzesz után nem hatékony, de ez csak egy laikus tipp.
arra gondolok, hogy ez nem tárolódik el a testedben, meg mittomén, hogy használat után még évekig hat meg minden.
1 babát összehozni nem feltétlen olyan könnyű mint amilyennek a szex ellenes kampányokban elhíresztelik
1. nagyon orulnek neki :D :)
2. tudom hogy nem olyan konnyu stb csak elvileg mar 3 napja peteeresem van es hatha ..
azert kerdeztem mert szoktak mondani hogy 3 honapig stb hasznal :)
Már RÉG kiürült!
Ugyanis az, 1 nap alatt megtörténik!
Amivel keverni szokták az az, hogy nem mindenkinek indul újra egyből a saját természetes ciklusa!
Van, akinek rögtön minden visszarázódik a normális kerékvágásba és a tabletta abbahagyása után egyből rendes ciklusa lesz,
másnak pedig hónapok kellhetnek ehhez.
A második kommentelő téved, hisz a peteérés MEGELŐZI az első tabletta utáni természetes vérzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!