Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzásgátláshoz a tabletta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzásgátláshoz a tabletta mennyire jó? Menyire működik? Tapasztalatokat is írjatok ha tudok! ( Tri-Regol tabletta)

Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 14:19
1 2
 11/14 benedek9 válasza:
40%
a legjobb fogamzásgátló : zokni+ szandál
2014. márc. 1. 09:42
 12/14 anonim válasza:

Én Yasminelle-t szedtem 4 évig, mással nem védekeztünk, és nekünk ilyen szempontból bevált. Ez pár éve a leggyengébbnek mondott gyógyszer volt, de olvastam olyanokról, akiknek emellett besikerült a baba. A Tri-Regolt nem ismerem.

Amellett viszont, hogy a fogamzásgátló védekezésnek jó volt, a libidómat kb. 0-ra csökkentette, és amikor emiatt abbahagytam (mert akkor mi értelme szedni...) , akkor kiderült, hogy PCOsom is lett miatta (sok kis ciszta a petefészken. Ezután majdnem egy évig nem volt menstruációm, azután is csak egy diétának köszönhetően jött meg. Annó dícsértem a gyógyszert orrba-szájba, most javaslom, gondold meg, milyen áron szeded, később gondolom akarsz azért gyereket.

Mi most gumival és Jónás-naptárral védekezünk (3 éve). Beválni látszik:)

2014. márc. 2. 12:32
 13/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok, ja még pluszban Aviva tornázom a ciklus utolsó napján, ami meghozza a menstruációm (nem engedi a petesejtet beágyazódni).
2014. márc. 2. 12:34
 14/14 nikaa11 válasza:

Én szedtem régebben a triregolt,de elég sok hormon van benne,meg sok mellék hatás, igy az orvos a Harmonett-et ajánlotta.Szerintem Te is térj át másra !!

Amúgy nekem 100% biztonságot adott ez a két gyógyszer már 10éve..

2014. márc. 3. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!