Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátláshoz a tabletta mennyire jó? Menyire működik? Tapasztalatokat is írjatok ha tudok! ( Tri-Regol tabletta)
Én Yasminelle-t szedtem 4 évig, mással nem védekeztünk, és nekünk ilyen szempontból bevált. Ez pár éve a leggyengébbnek mondott gyógyszer volt, de olvastam olyanokról, akiknek emellett besikerült a baba. A Tri-Regolt nem ismerem.
Amellett viszont, hogy a fogamzásgátló védekezésnek jó volt, a libidómat kb. 0-ra csökkentette, és amikor emiatt abbahagytam (mert akkor mi értelme szedni...) , akkor kiderült, hogy PCOsom is lett miatta (sok kis ciszta a petefészken. Ezután majdnem egy évig nem volt menstruációm, azután is csak egy diétának köszönhetően jött meg. Annó dícsértem a gyógyszert orrba-szájba, most javaslom, gondold meg, milyen áron szeded, később gondolom akarsz azért gyereket.
Mi most gumival és Jónás-naptárral védekezünk (3 éve). Beválni látszik:)
Én szedtem régebben a triregolt,de elég sok hormon van benne,meg sok mellék hatás, igy az orvos a Harmonett-et ajánlotta.Szerintem Te is térj át másra !!
Amúgy nekem 100% biztonságot adott ez a két gyógyszer már 10éve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!