Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátláshoz a tabletta mennyire jó? Menyire működik? Tapasztalatokat is írjatok ha tudok! ( Tri-Regol tabletta)
Nyilván olyan fogamzásgátló módszer, ami 100 százalékos védelmet nyújt, olyan nincs.
De a fogamzásgátló, ha valaki rendesen szedi és minden előírást betart, tehát figyel arra, hogy mik azok, amik csökkenthetik a hatását és ilyenkor megfelelő ideig kiegészítő védekezést is alkalmaz, akkor azért nagyon ritkán esnek mellette teherbe. Én életem során kb. 6 évig szedtem fogamzásgátlót és soha nem lettem mellette terhes. Mikor babát terveztünk és abbahagytam, akkor is több, mint fél évig tartott, mire egyáltalán összejött.
A másik fogamzásgátló módszer, amit használtam és használok jelenleg is, az az óvszer volt, de azzal sem volt soha problémám, az sem szakadt ki még sohasem.
Szóval tényleg, ha mindre figyelsz, amire figyelni kell fog. gátló tabletta szedésénél, akkor az egyik legbiztonságosabb módszer a terhesség megelőzésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!