Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fogamzásgátló amit csak a gyógyszertárban megveszek recept nélkül?
Leucoplast. Jó vastagon ragaszd be középen és tuti nem jut be semmi!:D
Viccen kívül: a fogamzásgátlókat nem véletlenül írja fel orvos - komoly gyógyszerekről van szó, amiket nem lehet össze-vissza szedni. Menj el egyedül/édesanyáddal/barátnőddel/barátoddal a méhészhez (khm nőgyógyászhoz) és ő majd felírja a Neked megfelelőt, vagy felvázolja az alternatívákat.
Aszpirin vagy Dedalon. Jó erősen a combod közé szorítod, és biztosan hat.
Amúgy engem is érdekelne, utálom, hogy átlag 4 órát kell várnom egy receptre, bárhol iratom is fel.
Miért hiszitek, hogy csak a hormonális fogamzásgátló létezik, amit gyógyszertárban lehet kapni?
Igen van olyan, amit recept nélkül lehet megkapni. ilyen pl. a hüvelykrém, hüvelykúp. Pharmatex terméket vény nélkül meg tudod venni. Interneten utána is nézhetsz, hogy milyen termékei vannak még. De ezeket inkább kiegészítő védekezésnek használom az óvszer mellé. Én nem merem a nélkül csak ezzel védekezni. Bár azt mondják, hogy működik akkor is, ha óvszer nincsen. Hüvelykrémet vittem nyáron a nyaralásra, ha esetleg az óvszer kiszakadna ne kelljen orvoshoz futkozni.
Sztem nem kellene egy 15 eves lanynak olyan tanácsokat adni, h mi adhato ki és mi nem vény nélkul. Olyan hormonokat tartalmaznak ezek, amik sulyos kovetkezményeket okozhatnak. Manapsag egy jó nögyógyasz mindent megvizsgal (vérvétel stb) mielott megmondana mi a jo szamodra. Egy baratnom pl. fulladt a fogamzasgatlotol (pedig neki orvos irta fel), egy volt gimis tarsamnak pedig tudoemboliaja lett...
A huvelytabletta engem pedig kifejezetten csipett, égetett, és allitolag annyira tonkreteszi a huvely természetes florajat, h mindenféle betegséget el lehet kapni... Jobb nem szexelni, persze ez csak vicc :-))
Én inkabb javaslom a gumit, tablettat raersz még szedni!
L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!