Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tablettát lehet recept nélkül kapni?
Nem lehet recept nélkül kapni.
14 évesen pedig nem kellene tablettát szedned. Teljesen szétcseszi a hormonrendszered...
Inkább azon kellene elgondolkodnod, hogy szeret-e a barátod igazán, ha nem képes a te egészséged érdekében felhúzni a gumit.
Ilyen korban szerintem az az egyetlen megfelelő védekezési módszer.
Ja és még annyit, hogy lehet felírja vmelyik doki szülő nélkül (az mellékes, hogy az olyannak elvenném a diplomáját), de mégis miből fogod fizetni, ha anyukád nem tud róla?
Persze a tabi még mindig jobb, mint egy abortusz...de inkább maradjatok az óvszernél!!!
3 havi adag 6-8 ezer forint. De nem érted, hogy nem az ára a legnagyobb baj?
Nem tudom mit fogsz szólni hozzá, ha miután abbahagyod a szedését, nem fog megjönni a menzeszed, aztán ha gyereket szeretnél szaladgálhatsz orvoshoz...
14 évesen még ki sem alakult normálisan a hormonrendszered, de már belepiszkálnál?
Használjatok óvszert, vagy ha a pasi erre sem képes, akkor hagyd a fenébe.
14 évesen a fogamzásgátló tabletta hatalmas károkat tehet a szervezetedben.Ha a fiú ezt nem fogja fel, és az ő kényelme fontosabb, mint a Te jövőd (h ne szúrd el 14 éves leányanyaként) akkor lehet, h nem fogamzásgátló módszeren kellene gondolkodnod, hanem, h megérdemli-e a srác, hogy akár egy percet is rápazarolj az életedből. Én 4 éve vagyok a Párommal, 20 felett, de ő nem hagyja, h felírassam, mert tudja, h egészségre káros lehet és félt. Ez az igazi szerelem.
Amúgy még valami: ha elmész nődokihoz és ad is gyógyszert, és ha jól sejtem idősebb a pasid és ő fizetné, semmiképpen ne hagyd, h az orvos komolyabb vizsgálat nélkül felírja. Osztálytársam legjobb barátnője tüdőembóliában halt meg amiatt, mert nem nézték meg, szedhet-e egyáltalán, nem mindenkinek a szervezete alkalmas erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!