Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most vajon mi baja van? Mégis terhes? Vagy valami betegség lehet?
Van egy barátnőm, 14 éves, kétszer lefeküdt gumi nélkül egy pasival, aki egyszer benne ment el. (Jan 31, Febr 1)
15-én kellett volna megjönnie neki, de nem jött meg. 18-án délután csinált egy tesztet, amin egy erős és egy halvány vonal lett, majd 19-én reggel mégegyet (mivel reggel kell csinálni) ami negatív lett. Még mindig nem jött meg neki. Eddig legfeljebb 1-2 napot késett neki. Mi lehet a gond?
A fiamnál nekem se volt egyértelmű az első teszt, de még a napokkal későbbin is csak halvány volt a csík. De gyerek lett, mint olvasod.
Csatlakozom, ez elég necces.
Új hírek?
Még ismeretlenül is kavarognak bennem az érzések...
Ilyenkor jön az, hogy nagy levegő, és szülők!
Ne hagyd, hogy hülyeséget csináljon!
Én is szülő vagyok, de bakker, a szüleinek kevernék le először egy jó nagyot! Emberek felelőtlensége és hülyesége miatt most egy ártatlan baba fog meghalni (gondolom). Tudom, hogy durva, de én a picit sajnálom a legjobban. :((
Ez az egész helyzet simán megelőzhető lett volna!!!
Igen terhes, nem szól még a szüleinek. :( Nem merte még elmondani.
Mi hülyeséget csinálhatna azon kívül hogy 2 sráccal lefeküdt, mert már úgyis mindegy? :S
Szóval nem hiszem hogy ártana magának.
Rengeteg hülyeséget tud ilyenkor tenni egy kamasz...
Az egyik, hogy nem szól a szülőknek, és kifut az időből....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!