Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok? Normális válaszokat várok.
Azt sem tudjuk, milyen tabit szedsz, illetve mikor kezdted el! Nem ismerhetünk minden tabit, mi van, ha van, ami nem az első naptól véd? De hát te olvastad a betegtájékoztatót...
Ha aszerint védett vagy, akkor elvileg védett vagy, ergo 0,1% körüli az esély. DE MIÉRT UTÓLAG KÉRDEZED?? Utólag már tök mindegy!
Fő, hogy ilyen kedves emberek vannak itt!
Egyébként Corenelle a neve annak amit szedek. A doki mondta, hogy a menzesz első napjától kell szedni(ami kérdéses, mert éjszaka jöhetett meg valamikor, úgy éreztem) és akkor már védett vagyok.De arra voltam kíváncsi akik tapasztaltabbak, hogy ez nem lehet gond, hogy a 7. napon?! Vagy igen?! És nem az érdekel, hogy ki milyen butának vagy szerencsétlennek tart.. ~.~
A bogyóról nem tudok nyilatkozni, de peteérés elvileg bármikor lehet. Az egy dolog, hogy van egy kb. időpont, a következő mesi előtti 14. nap körül, amikor általában lenni szokott, de pl. egy hevesebb szex is okozhat soron kívüli PÉ-t. És ezt előre tudni...
Az én lányom is valószínűleg így lett, a szokásos 16. helyett a 14-diken volt peteérés. És kitartóak voltak a srácok is.
Szóval soha ne gondold, hogy teljesen biztonságban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!