Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szeretnék lefeküdni a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék lefeküdni a barátnőmmel, de nem tudom hogyan védekezzünk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Konkrétabban én eléggé vonakodok az óvszertől...Mindig úgy gondolom hogy az nem nyújt akkora élvezetet,és úgy nem az igazi,mert hozzá sem érsz a nőhöz...

Testileg nem ismerek praktikákat,a tabikhoz meg nem értek,hogy azt kell szedni egy ideig és csak utána hat stb.

2009. dec. 10. 18:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Vegyél ilyen vékony slim gumit azzal szinte olyan mint anélkül és nem kell félni se a terhességtől se a fertőzésektől
2009. dec. 10. 21:14
 12/16 anonim ***** válasza:
Védekezz gumival. Én is úgy kezdtem, majd mikor már 3 éve voltam a párommal, áttértünk a tabira. Előtte gumival is ugyanúgy élveztem, mióta bogyót szedek nem élvezem gumival. Érdemesebb óvszerrel kezdeni, hisz nem tudod hozod-e a párod vmi betegséget. Persze ez csak akkor áll fenn, ha előtted már volt valakije.
2010. jan. 10. 12:12
 13/16 anonim válasza:

Meg kell beszélni vele, de ha spontán jön a dolog (elég gyakran előfordul:D) akkor kell hogy legyen nálad 1-2 gumi.

Megszakítás nem ajánlott első alkalommal, ha félresikerül 9 hónap és felsír valaki :))

2010. jan. 10. 13:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Amig nem próbáltad milyen gumival addig nem tudod milyen is valójában. Ugyan úgy érzel mindent benne, mintha gumi nélkűl csinálnád, igaz van külömbség, mert aki csinálta gumi nélkűl az azt mondja jobb nélküle, de azért gumival se vészes szerintem, én pl nem sok külömbséget veszek észre. Azt meg tudod bárhol venni, a tabinál meg ha a bnőd 18 év alatt van tudtommal szülő is kell az orvoshoz hogy felirjon neki és nem biztos szülei belemennek, de ha ennél idősebbek vagytok akkor nincs gond ezzel. Meg a tabinál lehetnek mellék hatások is, valakinél nincsen de előfordulhat hogy a bnődnél lesz, soha se lehet tudni, guminál nem valószinű, hacsaknem valamelyikőtök allergiás valamilyen összetevőjére, de nem sűrün hallani ilyet. A nődhöz meg hozzá érsz a kezeddel a testeddel meg minden, csupán a nemiszerveddel nem, annyit meg el lehet viselni, meg annyinak elégnek is kellene lennie szerintem. Én nem is törődök azzal hogy ott nem érünk össze hisz pettingnél úgy is érinti meg én is az övét, csak épp nem egymás nemiszervével :) meg elég ha a testét érintem kezemmel, nagy élvezet nekem az is, ha simogathatom, meg csókolhatom közbe és észre se veszem hogy gumi van rajtam. Amúgy is a párodat kell élvezni, nem pedig azzal törődni hogy ér össze a nemi szervetek, hidd el észre se fogod venni hogy rajtad van csak ha azzal foglalkozól.
2010. jan. 10. 14:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Először gumi aztán tabi, mi is így csináltuk
2010. jan. 11. 21:19
 16/16 anonim ***** válasza:

GUMI

UMIG

MIGU

IGUM

2010. jan. 12. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!