Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék lefeküdni a barátnőmmel, de nem tudom hogyan
védekezzünk. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Konkrétabban én eléggé vonakodok az óvszertől...Mindig úgy gondolom hogy az nem nyújt akkora élvezetet,és úgy nem az igazi,mert hozzá sem érsz a nőhöz...
Testileg nem ismerek praktikákat,a tabikhoz meg nem értek,hogy azt kell szedni egy ideig és csak utána hat stb.
Elsőre maradjon a gumi, mert nem fogod tudni mi fog történni! Hidd el, az ilyenkor a legjobb, aztán lehet más után nézni!
2009. dec. 10. 18:18
2/16 anonim válasza:
én egy időben megszakitással védekeztem,de rizikós,60%os védelem,elég gyenge,az ovszer 96%.A tabi 99.9.mellesleg az ultra vékony óvszer nem vészes...és ha figyeltek nemlehet baj.én inkább szedek tabit....17/L
2009. dec. 10. 18:19
3/16 A kérdező kommentje:
Értem...És a tabi az olyan milyen? Átlagban meddig kell szedni,mikor stb.?
2009. dec. 10. 18:20
4/16 anonim válasza:
énis tablettával vágtam bele a szexuális életbe, óvszerrel nemakartam elveszteni a szüzességemet az nekem olyan izés volt :D
elmész nőgyógyászhoz, mondod neki h tablettát szeretnél feliratni, ő megvizsgál, és felír egyet. kérdezd meg tőle h mikor kell elkezdened szedni, és aztis h mennyi idő után nyújt védelmet. fogadd meg a tanácsait és ennyi az egész.
2009. dec. 10. 18:21
5/16 anonim válasza:
a tablettát amúgy minden nap kell szedni, egészen addig amíg nem szeretnél gyereket. orvostól kell megkérdezned h mennyi idő után véd, mert nemminden tabletta egyforma.
olyansok is vannak, amiket csak 21 napig kell szedni, és utána 7 napos szünet van, ekkor jön meg a menzeszed, majd a 8. napot újra kezdeni és megint 21 napig szedni, ésígy tovább.
de olyanok is vannak, ahol nincsen 7 napos szünet hanem mindennap kell szedni.
ezért mondom hogyha tablettát iratsz fel, az iorvostól kérddezd meg ezeket a dolgokat.
2009. dec. 10. 18:23
6/16 anonim válasza:
Gumival kellene, még lehet kellő tapasztalattal sem rendelkezel (ne vedd sértésnek!) de tényleg az egy biztonságos védekezés. Ha nem is 100% majdnem. De egy vékony óvszerrel, ha tudod hogy kell használni élvezni fogod, nem értek a fogamzásgátlókhoz, de azt már ezerszer hallottam hogy 1 hónap szedés után kezd el hatni, addig bizonytalan és még ott vannak a mellékhatásai is, ezzel lehet sokan vitába tudnának száléni, de ha pl. egy nő azt mondja nekem hogy nincs mellékhatása számára, egy másik pedig hogy van. Szerintem még a modernebb fogamzásgátlók is megzavarják a nő szervezetét, szerintem ha már a barátnőd le se lehet beszélni róla hogy fogamzásgátlót szedjen akkor szedjen. De pl. én feltételezem hogy nálad idősebb vagyok és a barátnőm már belement hogy fogamzásgátlót szedjen és mikor már majdnem felírták én kezdtem el aggódni hogy ne legyenek a mellékhatások és még mindig gumizunk és élvezzük:)
2009. dec. 10. 18:31
7/16 anonim válasza:
A gumi a legjobb fédelem céljából.Tabi bonyolúlt és ha akkarsz hozzáérni akk kézimunka.
2009. dec. 10. 18:33
8/16 A kérdező kommentje:
És gumival ugyanúgy lehet élvezni?
2009. dec. 10. 18:46
9/16 anonim válasza:
ez egyénfüggő. vannak olyan lányok akik nemélvezik annyira, de vannak olyanokis akik észresem veszik.
2009. dec. 10. 19:10
10/16 anonim válasza:
ne vonakodjál, az szükséges és kész, nem kívánságműsor. majd az lesz élvezetes ha az abortuszra a 30 rongyos csekket ki kell fizetni meg maga az élmény. ne legyél idióta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!