Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A menzesz 12. napján voltunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menzesz 12. napján voltunk együtt, és nem védekeztünk. De nem bennem élvezett el! Sok esély van a terhességre?

Figyelt kérdés
2014. febr. 21. 14:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Naná, hogy sok esély van rá. Az én fiam pont igy lett. 22 éves létedre igen kevés ésszel rendelkezel.
2014. febr. 21. 16:09
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem állítottam, hogy nem örülnék, ha baba lenne!

Nem tervezzük, de ha jön, nagyon örülünk neki!

Kérdezzetek mielőtt ítélkeztek!!!

2014. febr. 21. 16:11
 13/19 anonim ***** válasza:
68%
Nem értem, miért várod el, hogy mi kérdezzünk... te felteszel egy kérdést, amire nyilván úgy vársz választ, hogy mi csak abból dolgozunk, amit megosztasz velünk. Ne nekünk kelljen még külön kérdezősködni. Az meg nem ítélkezés, hogy butának tartalak, amiért 22 éves létedre fogalmad sincs arról, hogy működik a szex, a védekezés, a teherbeesés... szerintem még nagyon ne akarj gyereket, csak kiszúrnál vele és az egész világgal.
2014. febr. 21. 16:14
 14/19 anonim ***** válasza:
66%
Teljesen mindegy, hogy örülnétek vagy sem. Attol még buta vagy. Igaza van az utolsónak. Ne akarj gyereket. Amúgy nem tudom, hogy ennyi idősen hallottál-e már az óvszerről, a fogamzásgátlóról vagy a hüvelygyűrűről?!
2014. febr. 21. 16:43
 15/19 A kérdező kommentje:

Nyilván hallottam!

7 éve élek párkapcsolatban, szoktunk védekezni, most nem tettük, de nem azért mert buta lennék....

2014. febr. 21. 16:54
 16/19 A kérdező kommentje:
ja és nem kell kérdezni, csak a kérdésre válaszolni! Előttetek sokan meg is tették. Nekik köszönöm szépen! :)
2014. febr. 21. 16:55
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Jah, nem azért. De butaságot azért kérdezel. A biosz órák hiánya. Én 2 ével vagyok fiatalabb nálad, de nekem ez egyértelmű.
2014. febr. 21. 17:21
 18/19 anonim ***** válasza:

nem sok. ahhoz sok anyag kell, hogy baba legyen. meg ha nem nyugtat meg körbe lehet nézni a gyermek vállalás nevelésnél mit meg nem tesznek hogy megfoganjanak.

sok sok anyag kell bizony. a többi az humbuk meg hazudozás.

2014. febr. 24. 04:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Annyira azért nem kellhet olyan sok, az én fiam pont igy lett, ugyan igy középidőbe.
2014. febr. 24. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!