Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló abbahagyása előtt 3 nappal megjött. Mi a teendő?
Belarát szedek 4 hónapja, eddig nem volt semmi gond, mindig a szünet 3. napján jelentkezett a vérzés. Most azonban még 2 tabletta van a levélből, de ma este elkezdtem vérezni. Ezután hogyan tartsak szünetet? Vegyem be a megmaradt két tablettát és utána 7 napos szünet, vagy mi a teendő? Mikor folytassam a következő levelet?
Illetve az is érdekelne, hogy ez a vérzés mitől van? Ugyanúgy szedtem, mint máskor, nem értem mi lehet a gond.
Igen, a gyógyszerváltás azt jelenti, hogy erősebb kell.
De nekem az az erős gyanúm, hogy nekem nem ez a gond, hanem az, hogy hánytam és hasmenésem volt (igaz a bevételt követő 4 órán kívül), viszont szedtem fájdalomcsillapítót, Dorithricint (ami antibiotikum tartalmú) és még Coldrexet, lehet ez így együtt a fogamzásgátló mellé sok volt, mert volt, hogy fél óra eltéréssel vettem be a gyógyszereket, nem vártam 4 órát, mert nagyon rosszul voltam.
Egyébként én sem vagyok nyugodt, most eléggé félek, hogy véd-e vagy sem, illetve a következő hónapban már jó lesz-e, remélem nem lesz több ilyen gond.
Köszönöm szépen a segítségedet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!