Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetséges hogy terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy terhes?

Figyelt kérdés
Múlt hónap végén feküdtünk le egymással először. Azóta már megtörtént egy párszor a dolog. Mindig védekeztünk. Én utána még le is csekkoltam a gumit. Engedtem bele vizet h nem e lyukadt ki. Nem jött belőle víz, szóval nem. Aztán beteg volt 3 napig. Szedett antibiotikumokat is. 8-án kellett volna megjönnie, de még nem jött. Mennyi esély van rá h terhes a barátnőm.. Én nem nagyon hiszem, de én már nem tudom....CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT!
2009. dec. 9. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nekünk eddig a rekord hogy 3 hetet késett.... Szóval ne izgulj
2009. dec. 9. 22:18
 2/7 anonim ***** válasza:
ha nem volt lyukas a gumi, és ha az elejétől kezdve a nemi szerveden volt, akkor nem lehet gond.
2009. dec. 9. 22:21
 3/7 A kérdező kommentje:
mikor belé hatoltam akkor rajtam volt...
2009. dec. 9. 22:22
 4/7 anonim ***** válasza:

nyugi, írtad h mindíg ellenőrizted a gumit, baj nem igazán lehet szerintem.

De minél idegesebbek vagytok, annál többet fog késni a mensije.

Meg írtad h beteg volt, meg az antibiotikum is simán felboríthatta neki a ciklusát. Meg fog jönni neki, no para!

2009. dec. 9. 22:22
 5/7 anonim ***** válasza:
a lényeg, h ne csináljatok olyanokat, h " csak kicsit beraktam, h lassam, milyen erzes ". ha olyat nem csinaltok, akkor nincs gond. :))
2009. dec. 9. 22:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha barátnőd msot vesztette el a szüzességét, akkor pláne, hogy sokat késhet. Amúgy pár nap késés belefér, betegség meg antibiotikum miatt is.
2009. dec. 9. 22:30
 7/7 anonim ***** válasza:
66%

Elárulok valamit. Amikor először van együtt egy nő valakivel, vagy hosszú kihagyás után újra kezdi a havi megbolondul, vagy hamarabb jön meg, de általában késik. Ez az aktus utána kb 2 hónapot teszi agyrémmé.

Betegség, antibiotikum szintén bekavarhat.

De látom, nem vagy tisztában gumi működési elvével sem, mert akkor nem kérdeznél ilyet.

Ajánlom kicsit olvass utána a témáknak.

2009. dec. 9. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!