Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm allergiás a gumira, megoldás?
Figyelt kérdés
Barátnőmnél kiderült, hogy allergiás a gumira. Eddig Masculan gumióvszert használtunk. Van olyan gumi amit használhatunk? pl. a latex alapanyagúakat használhatjuk?2014. febr. 11. 22:25
11/17 anonim válasza:
A lifestylenak van a fekete dobozos gumi, az latex-free
12/17 Zakathol válasza:
Mivel most nem tölt be valamiért a durex egyik hivatalos weboldala sem, ezért a példát nem tudom mutatni, de a durex óvszerek 90%-a latexmentes...
Itt ráböksz akármelyikre, oda lesz írva, hogy lates-mentes.
13/17 A kérdező kommentje:
Jó. Akkor a lényeg, hogy latex mentes legyen, igaz?
2014. febr. 11. 23:01
14/17 anonim válasza:
Azért írtam, hogy térjetek rá a Durex-re, mert vannak latexmentes gumijaik... és igen, a lényeg, hogy ne legyen latex az óvszerben.
15/17 A kérdező kommentje:
:D nah. köszönöm szépen!
2014. febr. 11. 23:07
16/17 anonim válasza:
Nem értem miért kell ezzel foglalkozni! Dugd seggbe, vagy szopjon! Én évekig franciáztam a feleségemmel.
17/17 Bauxitfőzelék válasza:
LifeStyle SKYN, mert az nem latex. Vagy gyógyszertár, ott vannak természetes anyagúak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!