Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet ennek az oka? Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A múlt havi vérzésem nem jött meg helyette csak ilyen kis rózsaszínes-fehéres váladék jött... némi görccsel pár napig...de pl :egy nap kb. 1x vagy 2x jelentkezett ez a dolog.A barátom viszont nem jön belém soha Így nem hinném hogy terhes vagyok ....de egyre jobban fájnak a melleim is... nagyon félek mert nem volt még velem ilyen..Előfordult ez már valakivel? 19/L2009. dec. 8. 10:30
1/13 anonim válasza:
Ha gumi nélkül szeretkeztek és a megszakításos "módszert" használjátok, akkor igen, valószínű. De miért az az utolsó gondolata itt minden nőnek, hogy el kéne menni nőgyógyászhoz? -_-'
2/13 anonim válasza:
A megszakítás nem védekezés!!! Igen, lehetsz terhes, és mivel kimaradt a menzeszed, igen, van rá esélyed! Nem voltál beteg előző hónapba? ha antibiotikumot szedtél vagy gyulladásod volt, az okozhatja a menzesz megváltozását, igaz akkor is meg kell jönnie, csak kevesebb. Szóval mindenképpen felkeresnék egy nőgyógyászt! És egy teszt sem ártana!
3/13 anonim válasza:
ha a barátod nemmegy beléd, de nemhazsnáltok gumit, se foggátló tablettát, se semmit mást, akkor nagyonis elképzelhető h most teherbe estél....
4/13 A kérdező kommentje:
először is köszönöm szépen a választ mindenkinek...de az a baj hogy eddig is ezzel a módszerrel szeretkeztünk (megszakítás) sőt régebben belém is jött és akkor sem volt semmi gond.a másik amiatt reménykedem hogy nem vagyok terhes hogy elég sokat szórakozom,dohányzom,hetente 2x alkoholt fogyasztok (hétvégén),és elég egészségtelenül táplálkozom. a párom ugyanilyen életmodot folytat szoval nem hinném hogy a szervezetünk jelen helyzetben képes lenne megtermékenyülni/megtermékenyíteni.ebben az esetben mi a véleményetek?
2009. dec. 8. 13:18
5/13 anonim válasza:
Attól, hogy eddig nem estél teherbe, az még nem azt jelenti h nem is fogsz!!! Ez egy nagyon buta általánosítás. Képzeld amikor még nem szedtem gyógyszert, nekem is volt h kilyukadt a gumi, de nem lett baj. Akkor ezentúl én se védekezzek? Az meg h egészségtelenül eszel, dohányzol és iszol, elég nagy baj, nem attól nem esel teherbe, attól csak károsítod a szervezeted. Én mindenféleképpen változtatnék ezen. És ezek után is azt mondom, h természetesen meg van az esélye h terhes vagy. Ezt fogadd el, nem kell mindenféle "kizáró"okokat felhozni.
6/13 anonim válasza:
Aha, szemmel láthatóan az állat szintjén tengődők sosem esnek teherbe.
7/13 anonim válasza:
ezek amiket leírtál dohányzás stb semmit nem számítanak ugyanúgy van peteérésed. valószínűleg terhes vagy, csinálj tesztet. és tanulj meg védekezni ha nem akarsz gyereket.
8/13 A kérdező kommentje:
13:32... állatnak nevezni valakit amiért meg meri kérdezni a többi embert egy bizalmas dolgárol...elég parasztság.aki viszont normális választ adott annak köszönöm...
2009. dec. 8. 13:53
10/13 anonim válasza:
Gratulálok a bébidhez :) Remélem felneveled, és nem veteted el. Mások felelőtlensége miatt ne haljon meg 1 ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!