Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tolhato a menszi a tabival?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tolhato a menszi a tabival?

Figyelt kérdés
jövöhéten veszem be a levélböl az utolso szemet kedden,és mäsnap megjönne egyböl,de péntekig szeretném huzni a menszit!!azt hallottam hogy akkor szedjem toväbb a tabit szünet nélkül,ameddig huzni akarom a menszit.ez igaz?
2008. júl. 19. 22:34
 1/6 anonim ***** válasza:
41%
elvileg lehet,de marhára nem ajánlatos...annyira nem nagy teher a menses,kibírod,nem?
2008. júl. 19. 22:51
 2/6 anonim ***** válasza:

nem lesz tole semmi bajod.csak szedd tovább,amikorra szeretnéd,hogy megjojjon,azelott nap már ne vedd be.

...amugy meg gondolom kibirja a kérdezo a mensit(mért ne bíná),csak mondjuk épp nyaralni megy te buta elso válaszolo!!!

2008. júl. 20. 02:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen nyaraláskor csinálnak ilyet, de akkor inkább már ajánlatos bevenni a második levelet is végig szünet nélkül, mint egy pár nappal tovább szedni és aztán abbahagyni, mindkettő megborítja a hormonokat, de az7 utóbbi talán kevésbé.

Megjegyzés: van akinek akkor is megjönn ha tovább szedi a következő levelet szünet nélkül, szóval ez a módszer sem 100%.

2008. júl. 20. 09:19
 4/6 anonim ***** válasza:
én vagyok az 1. válaszoló,és nem vagyok buta,csak inkább kibírom a mensit a nyaralás alatt,mert nem gáz,ha tampont használsz,minthogy ne hagyjak pihenőt a szervezetemnek és bombázzam tovább hormonokkal!
2008. júl. 20. 15:09
 5/6 A kérdező kommentje:
elsö vàlaszzadohoz..nem nyaralni megyünk.gyerekem is van ,kibirtam egesz életemben a menszit,mint ahog ygyereket is tudtam szülni...:)no mindegy.teljesen mäs okbol kell pär napot tolnom..a többi vàlaszadonak pedig köszi a vàlaszokat:)!
2008. júl. 20. 15:31
 6/6 anonim ***** válasza:
kösz h nekem nem köszönted meg...válaszoljon neked a kaszás...
2008. júl. 20. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!