Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tesz a szervezettel egyszerre kétféle fogamzásgátló?
A menstuációm utáni első napon voltam együtt a párommal, de tablettát (Diane35) még csak néhány napja szedtem. Bevettem egy 72 órás bogyót, hogy biztos legyek a dolgomban. Külföldön vagyok és a nőgyógyász nem beszél angolul.
Lehet valami bajom? Tovább szedhetem a normális bogyóimat?
Azt ne írjátok, hogy hülye vagyok, mert tudom...
Édes picim!
Rendesen felborítottad a hormonháztartásod. Időbe fog telni míg helyre jön. Inkább most ne szedd legalább 1 hónapig és újra kezd. Ez a biztos. Ja és védekezz gumival. Ne legyetek hevesek. Vagy bírd ki szex nélkül addig.
Tudom, hogy okoska vagyok...
1% esély azért van, és nekem most az is sok. Tanácsra illetve válaszra van szükségem, nem kioktatásra.
Azért köszönöm, főleg az elsőnek.
Köszönöm a segítséget!
Ha valami gondom lesz még biztosan írok ide, mert itt olyan emberek válaszolnak, akik még soha nem csináltak hülyeséget.
Szia! Jajj :( Ezzel komoly kavart okoztál, mindenképp konzultálj az orvosoddal. Az ide írók válaszát az esetek 99%-ban el kell osztani 3-mal, ezért javaslom a nőgyógyászt. Ezért szoktam én mindig mondani, hogy ne etessenek mindenkivel esemény utánit, mert ez lesz a vége, az is beveszi, akinek nem szükséges.
Remélem, hogy súlyos következménye nem lesz a dolognak, de mondom telefonon a régi dokidat érd el, vagy keress ott kint egy másik nőgyógyászt, látnia kell mit mikor hogyan szedtél be.
Kívánom a legjobbakat!
Köszönöm a hozzászólásokat!
Konzultáltam az otthoni orvossal egyelőre nincs semmi gáz -hála Istennek- és tényleg tovább kell szednem. A Diane 35 nem véd az első szemtől, mivel elvileg bőrproblémákra is írják - de a tájékoztató ezzel kapcsolatban nem egyértelmű.
Mégegyszer köszi mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!