Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem fura ez a srác? Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Egy csomó csaj hajt rá a környezetemből, de ő mindenkit elutasít. Egyszer az orrom előtt smárolta le egy mindenki szerint nagyon jó csaj, de ő semmit nem csinált.
Már 24 éves és sosem volt barátnője...
Pedig egyébként nagyon nyitott és kommunikatív, könnyen barátkozós.
Szerintetek lehet, hogy meleg, vagy aszexuális?
2014. febr. 8. 18:34
2/12 anonim válasza:
velem is ez a helyzet,sajnos(?)aszexuális vagyok,nincsenek szexuális vágyaim,ugyanúgy tekintek a nőkre és a férfiakra is.
3/12 anonim válasza:
akár
vagy simán impotens:a természet kegyetlen tréfája
4/12 anonim válasza:
Engem valahogy nem tud érdekelni más magánélete.
5/12 anonim válasza:
lehet h nem jön be neki egyik se.. az is lehet h meleg.. nem tudjuk :D
6/12 A kérdező kommentje:
4es, engem azért érdekel a magánélete, mert tetszik nekem :D
2014. febr. 8. 18:38
8/12 anonim válasza:
ez elég jó módja a fogamzásgátlásnak
9/12 anonim válasza:
Bármilyen testi hibája is lehet, amiről senki nem tud, és ő úgy gondolja, így képtelen lenne egy kapcsolatra. Pl. mikropénisz, vagy ilyesmi.
10/12 anonim válasza:
Az is lehetséges hogy szimplán nem akar senkit ,de nincs semmi testi stb hibája. Nem tudhatod hogy mi történt vele x ideje "sosem volt barátnője" -ja szerintetek..de nem tudhatjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!