Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből baj? 72 órás? SOS
Figyelt kérdés
A barátommal szombaton voltunk együtt,pont azon a napon amikor peteérésem volt...Sperma nem került a hüvelyembe,maximum előváladék,de az sem biztos mert nem hatolt belém teljesen.Most a 72óráson gondolkozok,amit ma kellene bevennem.Mi a véleményetek?Előre is köszönöm.2009. dec. 7. 18:12
11/13 anonim válasza:
h érted, h egyutt voltatok, de csak 1 cm-re ment be? lehetsz terhes. az előváladék is tartalmazhat spermiumokat.
ha nem hiszed el, akkor ezt olvasd el. direkt a hitetleneknek kérdeztem meg egy orvost. neki már talán lehet hinni, nem?
12/13 anonim válasza:
Szia! Bár gondolom már döntöttél a gyógyszer felől, mert kedd van és te szombaton voltál együtt a pároddal, a kérdésedről pont lecsúsztam így nem tudtam odaírni a ne vedd be a gyógyszert tanácsomat. Nem kell aggódnod, nem sok esélyed van a teherbeesésre, több jó tanácsot nem adok, mert aki a fórumhoz fordul, az máskor biztosan másképp csinálja :)
13/13 anonim válasza:
az előző válaszoló honnan vette, h csak 2 % - a esik teherbe?? azok közül, akik igy " védekeznek ", a 35 % - uk esik teherbe, tehát 100 nőből 35 esik ugy teherbe, évente, ez se elrettentő kedves kérdező?? indokolt lett volna bevenned, de mostmár csak a jó szerencsére bizhatod magad. és h masnak nem jött össze, nem azt jelenti, h neked se fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!