Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet ebből baj? 72 órás? SOS

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből baj? 72 órás? SOS

Figyelt kérdés
A barátommal szombaton voltunk együtt,pont azon a napon amikor peteérésem volt...Sperma nem került a hüvelyembe,maximum előváladék,de az sem biztos mert nem hatolt belém teljesen.Most a 72óráson gondolkozok,amit ma kellene bevennem.Mi a véleményetek?Előre is köszönöm.
2009. dec. 7. 18:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Azért mer thogy nem dugta be teljesen attol még a hegye bent volt!!!!!!!!! és éppen azt tanítják DE NEMTOM HOGY MÉG HÁNY LÁNYNAK KELL ECSETELNI...AZ ELÖVÁLADÉK TARTALMAZ SPERMIUMOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FOGJÁTOK MÁR FEL!!!!!!!!!!!!ha ilyen éretlen vagy a szex terén inkább ne csináld...bocs ha durván fejeztem ki magam de most komolyan..tanulhatnál még mit a szexröl!!!

17/L

2009. dec. 7. 18:17
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha semmiképp nem akarnék gyereket, bevenném.
2009. dec. 7. 18:17
 3/13 anonim ***** válasza:
"maximum előváladék,de az sem biztos mert nem hatolt belém teljesen"...miért szerinted hol képződik az előváladék? a pénisz tövében?:) ha nem dugja be teljesen akkor is kerülhet beléd előváladék! Peteérés idején ez igen necces dolog...én mindenképp konzultálnék egy nőgyógyásszal.
2009. dec. 7. 18:18
 4/13 anonim ***** válasza:

Sperma nem került beléd csak előváladék? szerinted miért olyan para az előváladék? Tán mert sperma is lehet benne? Ezen gondolkozz még egy kicsit.

Szerintem veszteni valód nincsen. Én is kerültem ilyen helyzetbe, ahol szinte 95%-osan kizárhattam a terhességet, de még mindig ott volt a maradék 5% amiből lehetett volna baba. Gondolkozz el, hogy szeretnél e babát, aztán dönts.

2009. dec. 7. 18:21
 5/13 anonim ***** válasza:
hát akkor miért kéne?
2009. dec. 7. 18:31
 6/13 A kérdező kommentje:
a "nem teljesen"t gy értettem,hogy kb 1m-re,az is csak véltelnen,mert izgattuk egymást,és becsúszott..ezért kételkedem..ha bennem lett volna annyira,kétség nélkül bevenném a gyógyszert...
2009. dec. 7. 18:46
 7/13 anonim válasza:
100%
1m-re? akkor nyilván lóval voltál, így meg felesleges aggódnod,mer nem lesz kentaur..
2009. dec. 7. 19:18
 8/13 A kérdező kommentje:
1 cm*,de köszönöm a szíínvonalas hozzászólást!:)
2009. dec. 7. 20:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Hat figyelj :) velunk is volt ien sot en nem csak 1cm re hanem teljesen behatoltam.. de ... nemlett baba :) nagyon kicsi az eselye.. ha nincs kedved bevenni a gyogyszert ne tedd.. ne azt nezd h 2% h terhes lettel hanem 98% h nem. igy mar mas nem? ha mondjuk megis az lettel meg mindig nincs veszve semmi ottvan az abortusz xD. Szerintem akarhogyis ebbol mind2en tanultatok es maskor nem kisertitek a sorsot. Velem is ez volt 19/F
2009. dec. 7. 21:27
 10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat:) hát ez az utolsó lehetőség,bízok a szerencsémben...van aki megszakítással védekezik...úgyhogy ez ahhoz képest szerintem "semmi".próbálok megnyugodni:D
2009. dec. 7. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!