Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire biztonságos az óvszer?
Figyelt kérdés
barátommal tervezzük az elsőt és még nem szedek gyógyszert.az óvszer mennyire biztonságos?
köszönöm
2009. dec. 7. 16:55
1/7 anonim válasza:
nekunk mar 3x elszakadt. ennyire biztonságos. használjatok mellé még kupot is.
2/7 anonim válasza:
tökéletes megoldás az első alkalomhoz. véd a nemi betegségektől, valamint a nem kívánt terhességtől. figyeljetek a felhelyezéskor, hogy ne sértsétek fel, valamint menet közben is vessetek pár pillantást rá azért, hogy a helyén van-e :)
3/7 anonim válasza:
hát nekem is volt szerencsém 2x idegeskedni mert kiszakat... most már Inkább a tabi... De persze elsőnél megfelel az ovszer csak figyljetek ne kerüljön alá levegő...
4/7 anonim válasza:
Nekem is kiszakadt ezért 72 órás tablettát kellett bevennem! Én a tbi mellett esküszök. persze első alkalomhoz az óvszer a legmegfelelőbb de oda kell rá figyelni.
5/7 A kérdező kommentje:
még a hónapban elakarom kezdeni a tabit csak a barátom már nagyon sietteti a dolgokat...én viszont nagyon parázok h elszakad az óvszer vagy valami...:S
2009. dec. 7. 17:29
6/7 anonim válasza:
mielőtt elélvez, vegye ki. amugy lecsuszhat.
7/7 anonim válasza:
ha a barátod sietteti, akkor meg főleg ne tedd meg. azért ez szemétség.. tabit etet veled, meg még sietteti is. :S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!