Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyan úgy szedjem tovább, vagy se?
Hívd fel/menj el hozzá.
Ha nemésnem keresed fel a dokit, és szokatlan tüneted nincs (fájdalom, láz, akármi gyanús): akkor szerintem szedd tovább, 1-2 hónap alatt be kell állnia rendesen a ciklusnak.
De azért jobb lenne, ha dokitól kérdeznéd ugyanezt....
1.
Tisztába vagyok vele, de azért köszönöm a felvilágosítást. Nagyon okos lehetsz.. :) DE mivel így a 21. században már internet is van, így gondoltam megkérdezem először itt, hátha kapok valami normális választ ami esetleg egy kicsit is segíteni tud, de ha a többi válasz is a tiédhez hasonló lesz.. akkor sokra nem mentem vele.. A semmirevaló válaszoddal pont ki tudom törölni, okoska. CSÓKOLLAK :*
Na, akkor: MEGVONÁSOS vérzésről van szó tabletta mellett, nem menstruációról. Magyarán AKKOR jelentkezik, amikor megvonod a hormont.
Ha mégis előbb jönne, mint kellene neki, akkor "baj" van. Elképzelhető, hogy nem véd a tabletta.
A válasz pedig attól függ, hogy éltél-e nemi életet abban a hónapban, amikor ez történik. Ha nem, akkor abbahagyhatod különösebb következmény nélkül (na de nem úgy, hogy 7 nap múlva folytatod, hanem örökre).
Ha éltél, akkor nem ajánlott abba hagynod a levél végéig, mert terhesség lehet belőle.
Köszönöm a normális választ.
(( Na látod 'elsőke'.. nem is olyan nehéz ez.. :) ))
A NŐGYÓGYÁSZT PERSZE TERMÉSZETESEN FELHÍVOM, CSAK AMEDDIG VELE NEM BESZÉLEK ADDIG LEGYEN FOGALMAM RÓLA HOGY MI IS A HELYZET. EZÉRT IS ÍRTAM HOGY ELŐSZÖR ITT PRÓBÁLOK NORMÁLIS VÁLASZOKAT BEGYŰJTENI :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!