Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A szűk óvszer okozhatja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szűk óvszer okozhatja a pénisz lankadását?

Figyelt kérdés
Amúgy fogamzásgátlót használunk de ezen a héten óvszerrel kell védekeznem kimaradt tabi miatt. Olcsó óvszert vettem szex shopba. Az első kettővel nem is volt gond harmadszorra indokolatlanul sok idő volt elélvezni. Utána következő kettőnél pedig menetközbe már csak kevés ideig volt kemény. Elég nehéz volt felhúzni ezért gondolom hogy az volt a gond hogy szűk. Kissé megviselt a kudarc ezért érdekelne, hogy a szűk óvszer okozhat-e ilyen gondokat.
2014. febr. 1. 00:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem a fejedre húztad?
2014. febr. 1. 00:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak a felhúzással töltött szerencsétlenkedés az oka. Életem első óvszerét én is jól beválasztottam, mert csak a kalapra ment fel:D
2014. febr. 1. 00:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, én ismerek olyant aki óvszerrel szinte egyáltalán nem bír szeretkezni. Nem kicsit rá, nem is a felhelyezés okoz gondot neki, hanem, hogy míg rajta van lankad...
2014. febr. 1. 00:54
 4/4 anonim ***** válasza:

ha meglátom a gumit már lelankad

különben nincs gondom

2014. febr. 1. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!