Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátnőm több mint fél éve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm több mint fél éve szedi a Mercilon tablettát. Ma el kezdett mesizni, holott 1 hete marad abba a normális ciklus. Ez miért lehet?!

Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 18:58
 1/6 A kérdező kommentje:
Mensizni bocsi....
2009. dec. 5. 18:59
 2/6 anonim ***** válasza:
nem tudni, de az orvos megmondja
2009. dec. 5. 18:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom, de nem aakr elmenni mert szerinte le nézik, meg beszélnek a háta mögött... nem tudom honnan vesz ilyen hülyeségeket....
2009. dec. 5. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:
ez tényleg nagy hülyeség.. és ha komoly baja van? akkor esetleg dacból majd meghal? már elnézést, nem kívánok semmi rosszat neki, de ez nem játék. igenis el kell menni orvoshoz, mert lehet, hogy semmi komoly de mi nem tudhatjuk nem vagyunk orvosok
2009. dec. 5. 19:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Ugyan ezt mondtam el neki amit le írtál... eskü, szórol szóra... de hát nem fogja fel :S csak nagyon féltem, és hátha járt így valaki azért kérdeztem...
2009. dec. 5. 19:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Menj el vele te is. Az orvosnak a gyógyítás a dolga nem az ítélkezés.
2009. dec. 5. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!