Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha menszeszem van akkor gumi nélkül is csinálhatjuk? Teherbe eshetek? Mennyi az esélye ennek? Milyen veszélyei vannak?
Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 08:10
1/8 anonim válasza:
Igen, terhes lehetsz menstruálás alatt is, csak kevesebb esélye van rá. A fertőzésveszély pedig nagyobb, úgyhogy inkább védekezzetek.
2/8 anonim válasza:
De ha ilyen alapvető dolgokat nem tudsz, akkor nem biztos, hogy szexelned kellene...
3/8 anonim válasza:
Nem, nem szólok be (pedig igazán lenne kedvem is hozzá).
Igen, lehetsz terhes. Kisebb az esélye ugyan, de nem lehetetlen. Mindehhez tudni kell, hogy a menstruáció alatt "nyitottabb" vagy, sokkal könnyebben elkapsz bármilyen jellegű fertőzést. Ezért is nem ajánlott ezen időszak alatt a szexuális élet. Főleg nem gumi nélkül.... Ha egyszer- egyszer megtörténik, szerintem nem gond, de akkor is csak is óvszerrel.
És egy kicsit olvasgasd többet a biológia könyvet!
4/8 anonim válasza:
Hát én beszóltam (ha ezt annak lehet mondani). Imádom amikor semmit nem tud, csak d*gni.. De azt éjjel nappal.
5/8 anonim válasza:
Kedves utolsó...bizonyára te úgy születtél, hogy mindent tudtál, kevesen ilyen szerencsések, ezért kellenek az ilyen okosak mint te, hogy legyen aki válaszol.
6/8 anonim válasza:
Én azt tanultam, hogy nem lehet, de nagyon sokszor hallottam az ellenkezőjét. Biztosat nem tudok mondani, de szerintem a legjobb, ha úgy teszel, mint én, meg a legtöbben itt, és "jobb félni, mint megijedni" alapon mindig védekezel.
7/8 anonim válasza:
09:05-nek üzenem, hogy van annyi eszem, hogy kezembe veszek egy biológia könyvet, utána olvasok a neten mindennek, amiről nem tudok, vagy esetleg, legnagyobb kíváncsiságomra beírom a keresőbe, hátha esetleg a több millió ember közül már megkérdezte valaki. Erről ennyit, tudom, jóval okosabb vagy, meg sem kérdőjelezem, értelmes választ nem tudtál adni, csak más "oltogatni". ennyi.
8/8 anonim válasza:
Olvassatok a neten, az a jó, a sok haszontalan információ tömkelegével találkozhattok. Kedves kérdező! Terhes szinte 100%, hogy nem leszel, viszont ilyenkor nagyon nagy esélyed van elkapni valamit, akkor is, ha a párod teljesen egészséges. Nem jó, ha "visszanyomkodják" azt, ami ki akar jönni, és szex közben ez történik. Bár ilyenkor kívánósabb az ember, de semmiképpen sem ajánlott a szexuális kapcsolat, főleg nem óvszer nélkül, mert nagyon nem higiénikus, és tényleg nagyon nagy eséllyel lehetsz beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!