Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi nélkül biztonságos a szex, ha nemszed gyógyszert a lány?
Fogamzásgátló krém/zselé
Pesszárium
Csak egy tipp: a több írásjel a mondat végén illetlenség, vagyis bunkóság!
Mellesleg, ha arra gondolsz, mikor kirántja a csávó, akkor.. elég sokan csinálják csak így, de azoknak mondjuk nem AKKORA gond, ha mégis becsúszik egy baba... sztem semmmiképpen ne csináljátok így. Pharmatex a neve a hüvelykúpnak amúgy. De többféle van belőle..
Hüvelykúp, zselé, spermicidek, fogamzásgátló, stb. meg a "plug and pray", vagyis csinálod aztán imádkozol h ne legyen baj.
www.pharmatex.hu
lenne egy fogós kérdésem...a helyzet az hogy szombaton és vasárnap gumi nélkül csináltuk a barátnőmmel. még bőven az előtt kivettem hogy elmentem volna de azt tudom hogy közben azért jön ki néhány csepp ami szintén okozhat gondokat!
ez volt szombat éjjel és vasárnap reggel. az előbb olvastam valaki válaszában hogy a sperma 3napig életképes...
a fordulat a dologban az hogy barátnőmnek kedden megjött...na most akkor hogy van? -->
1. tételezzük fel hogy hétfőn már teherbe esett. akkor kedden ugye már nem jöhetett volna meg neki?
2. nem esett teherbe és mivel már megjött neki nem is fog.
pls valaki rakjon rendet a fejemben!
előre is kösz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!