Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gumi nélkül biztonságos a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumi nélkül biztonságos a szex, ha nemszed gyógyszert a lány?

Figyelt kérdés
Ha nemszed gyógyszert a lány, de nemszeretnénk gumiba csinálni, akkor biztonságos úgy a szex, hogy nem élvezek bele a lányba, hanem valahova máshova???
2008. júl. 18. 13:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
És ha nemakarjuk gumival csinálni, mással nemlehet védekezni, csak ezzela hüvelykúppal???(bár szerintem akkor ez marad)
2008. júl. 18. 14:54
 12/17 anonim ***** válasza:

Fogamzásgátló krém/zselé

Pesszárium

2008. júl. 18. 14:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Csak egy tipp: a több írásjel a mondat végén illetlenség, vagyis bunkóság!

Mellesleg, ha arra gondolsz, mikor kirántja a csávó, akkor.. elég sokan csinálják csak így, de azoknak mondjuk nem AKKORA gond, ha mégis becsúszik egy baba... sztem semmmiképpen ne csináljátok így. Pharmatex a neve a hüvelykúpnak amúgy. De többféle van belőle..

2008. júl. 18. 16:10
 14/17 anonim ***** válasza:

Hüvelykúp, zselé, spermicidek, fogamzásgátló, stb. meg a "plug and pray", vagyis csinálod aztán imádkozol h ne legyen baj.

www.pharmatex.hu

2008. júl. 18. 17:15
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
A sok okosnak! Használni kéne az internetet azért van! Beütöd gugliba, hogy hüvelykúp és kiad kismillió találatot, majd ezután éles logikával kitalálni hogy hol lehet ilyet kapni és kb menniyért. Ennyire egyszerű. Bár ez egy olyan oldal ahol még azt is megkérdezik, hogy melyik felét vajazzák meg a kenyérnek... De röhögni azért jó ide járni:D
2008. júl. 19. 12:27
 16/17 anonim válasza:

lenne egy fogós kérdésem...a helyzet az hogy szombaton és vasárnap gumi nélkül csináltuk a barátnőmmel. még bőven az előtt kivettem hogy elmentem volna de azt tudom hogy közben azért jön ki néhány csepp ami szintén okozhat gondokat!

ez volt szombat éjjel és vasárnap reggel. az előbb olvastam valaki válaszában hogy a sperma 3napig életképes...

a fordulat a dologban az hogy barátnőmnek kedden megjött...na most akkor hogy van? -->

1. tételezzük fel hogy hétfőn már teherbe esett. akkor kedden ugye már nem jöhetett volna meg neki?

2. nem esett teherbe és mivel már megjött neki nem is fog.

pls valaki rakjon rendet a fejemben!

előre is kösz!

2010. márc. 30. 16:32
 17/17 anonim válasza:
Mivel megjott neki, nem kell aggódnod, viszont ne hazárdjátékozz, inkább húzz fel egy kottont, nem ér annyit az a plusz élvezet, mint, hogy egyszer csak ne jojjon meg neki. Vagy te vegyél óvszert, vagy ő szedjen fogamzásgátlót, ez a két dolog majdnem biztos. A tobbi "selejt" cucc nem ér semmit, épp, hogy valamit véd, veszélyes úgy tolni az ipart.
2012. máj. 11. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!