Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szed annyi ember fogamzásgátló tablettát, mikor a gyűrű szerintem sokkal jobb?
Vigyázz vigyázz! Nagyon vigyázz!
Hitler is mindig azt akarta ráerőszakolni a népre azt akarta rájuk dumálni amit ő gondolt jónak azt még is kampeca lett neki.
Ki ezt szereti, ki a másikat. Nem tudom milyen mellékhatása van a gyűrűnek. A nejem tablettát szedett 8 évig. Nem vettem észre rajta semmit. Amikor abbahagyta, jöttek a gyerekek. Semmi fennakadás nem volt. Ha valaki megszokja, nem cucc bevenni azt a tablettát. Én is megszoktam a szívgyógyszeremet és nem felejtem el!
Van aki a szemüvegre esküszik és van, aki a kontaktlencsére. Ahogy írtam, az egyiknek ez, a másiknak az.
44/F
Mert mindenkinek más a jó.
Én évekig szedtem fogamzásgátlót és soha nem volt semmilyen mellékhatása, mindig szedtem rendesen, szóval nekem úgy volt a jó.
Nekem meg az lenne a borzasztó kellemetlen, hogy valami van a hüvelyemben állandóan. És hát havonta 1-szer azt ahogy írtad cserélni kell. Amíg tablettát szedtem addig pedig 3 havonta írattam fel, nem is kellett nőgyógyászhoz menni, mert a háziorvos is kiírta és csak 1 évben egyszer kellett rákszűrésre menni. Amit egyébként gyógyszertől függetlenül megteszek mindig, amióta nemi életet élek.
Én fel se tudnám dugni magamnak, tuti csálén raknám be és akkor nem hatna és terhes lennék.
Az óvszerrel is sokáig kísérleteztünk, de valami huszat elpocsékoltunk, egyszerűen elmúlik a párom merevedése ahogy hozzáér a gumi.
A gyógyszertől meg semmi bajom sőt, Mellem van tőle, mint egy normális nőnek, B-s, nem valami AA-s, totál lapos mellkasi fiú, ahogy kinézek ha nem szedem.
kinek mi válik be.
Kérdező, mert tudatlanok, pl az utolsó válaszoló... :)
Neki írnám: tök mindegy, hogy rakod be, mert magától helyremegy! A méhnyakad köré helyezkedik be. Amúgy akkor is hat, ha éppen valamitől a hüvelyed külső részén van.
1. Mert a tablettának jobbak a terhességgel szembeni mutatói.
2. Mert aki nem szedhetik a tablettát az valszeg a gyűrűt se használhat, mivel az is hormon.
3. Kicsi az esélye, de bármikor kieshet, ha nem veszed észre, ott a "baj".
4. A tabletta ~6000/3hó, a gyűrű ~10000/hó.
5. Felhelyezését meg kell tanulni, mindig pontosan kell jegyezni, mikor vetted ki/tetted be....... Most hirtelen ennyi jutott eszembe. 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!