Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megoldás az ha így 4 nappal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megoldás az ha így 4 nappal korábban kezdem a 7 napos szünetet? Ilyen esetben is fenn áll a védettség?

Figyelt kérdés
Harmadik hónapja szedem a Cypromix fogamzásgátlót. De a mostani levélből hiányzik négy szem (korábban rosszul lét miatt kellett megkezdenem). Anyagi okokból jelenleg problémás lenne kiváltanom. Megoldás az ha így 4 nappal korábban kezdem a 7 napos szünetet? Ilyen esetben is fenn áll a védettség? olvastam olyat is több helyen, hogy ilyenkor olyan mintha egész hónapba nem is szedtem volna,ez igaz?
2014. jan. 23. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:
1-1 nappal simán arrébb lehet mászni (beállítani, hogy mikor legyen meg, pl. ne hétvégén), így 4 hónap alatt dolgozd le a 4 szemedet.
2014. jan. 23. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Azt a cetlit minek teszik szerinted mellé? Dísznek?

NE összevissza olvasgass, hanem AZT OLVASD EL!

AZT kell betartanod, ARRA kell hallgatnod, ha jót akarsz magadnak!

4 szem hiányzik = 4 szemet kihagysz a 3. héten.

Na mit ír erről az esetről?

[link] - ha nem tartod be, nem leszel védett se a szünetben, se a következő levél első hetén.

2014. jan. 23. 12:40
 3/5 A kérdező kommentje:

igen de itt van egy ilyen opció hogy ha 1 tabot elfelejtett bevenni 12óránál hosszabb ideig akkor Ne fejezze be a már megkezdett csomagot, hanem tartson (a kimaradt gyógyszerek napjait is beleszámítva) legfeljebb 7 napos gyógyszerszünetet, majd új csomagot megkezdve folytassa a készítmény szedését. Ha az Ön által megszokott napon szeretné a kezelést folytatni, a tablettamentes időszak 7 napnál rövidebb lehet.

Ha a két javaslat valamelyikét követi, védett marad a terhességgel szemben...na ez számomra azt jelentené, hogy az én esetemben nem alakulna ki terhesség...a kérdés csak az hogy jól éretelmezem-e.. nem vagyok ennyire sötét de 72óra nonstop tanulás után valahogy nem fogom fel,és nem akarok kockáztatni...

2014. jan. 23. 12:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Pont azt nem írtad le, hogy TE hogy értelmezed. :)

Ha úgy, hogy 1) igen, elkezdheted a 7 napos szünetet korábban, 2) de NEM hétnapost tartasz, hanem (7-4=) 3 napost, akkor jól értelmezed.

Ekkor fennmarad a védettség. De csakis ekkor.

2014. jan. 23. 13:13
 5/5 A kérdező kommentje:
természetesen akkor az utolsó tab bevételétől számítanám azt a bizonyos 7 napot.és akkor ilyenkor a 7 nap alatt is fennmarad a védettség,továbbá ugyanugy szedhetem jövő hónapba mint eddig(nem kell 7napig máshogy is védekezni)ugye?
2014. jan. 23. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!