Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy védekezzünk ebben a helyzetben?
Régen amíg nem voltak fogamzásgátlók,a pesszárium is hatásos volt.
Azelőtt pedig a megszakításos módszert alkalmazták,és a nő AZONNAL az aktus után erősen ecetes meleg vizzel kimosta magát.(Irigátorral).Hatásos volt.Ha jól tudom,az orvosok azért nem ajánlják,mert az ecet a hüvelyt kiszárítja.Igaz,hogy a régiek nem is szereteztek mindennap.
Köszönöm a válaszokat,nagyon kedvesek vagytok!
Megszakításos együttlétről szó sem lehet,mert szerintem az nagy felelőtlenség.Az óvszerrel meg az a baj,hogy nem tudom elengedni magamat, mert azzal nem érzek teljes biztonságot.Egyébként Lifestyles-Ultra safe-et használunk.
A pesszárium spermaölő zselével nagyon hatásos fogamzásgátlási mód, a terhességi indexe megegyezik a gumiéval. Ugyanakkor se a férfi nem érzi aktus közben, sem a nő. Nem hormonális. Nőgyógyász írja fel méretvétel után, és nagyon gazdaságos, mert megfelelően ápolva több évig is jó egy darab.
Amit a többiek írtak, az mind nem jó, mert vagy gumi, ami a férfinak nem jön be, vagy hormonális - a hüvelygyűrű -, amit meg a nő nem szedhet.
Csak azt nem értem, hogy a nőgyógyászod miért nem világosított fel téged a lehetőségekről. Van élet a gumin és a tablettán kívül is, és ezt neki kellene a legjobban tudnia.
Az orvosom az óvszert javasolta..
Köszi mindenki,sokat segítettetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!